Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Συνέχεια στην Αυλαία

Συνέχεια στην Αυλαία
Τι έχουμε να δούμε και να ακούσουμε μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου στη νέα μουσική σκηνή Αυλαία; Μία επιλογή από τις καλύτερες μουσικές σε ζωντανές εμφανίσεις βεβαίως…

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου ακούμε Ιστορίες για Κρουστά, με τον Βασίλη Βασιλάτο, ενώ το Σάββατο 15 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου οι Haig Yazdjian, Χρίστος Τσιαμούλης, Βαγγέλης Καρίπης, Σωκράτης Σινόπουλος γίνονται συνεργοί για μερικές παραστάσεις γεμάτες αυτοσχεδιασμό, όπου οι παραδόσεις της Ελλάδας της Μικρασίας και της Ανατολής είναι η αφετηρία για ένα μουσικό ταξίδι χωρίς όρια.

Συνεχίζουμε με τις Κυριακές 16, 23 και 30 και τους Ειρήσθω εν Παρόδω, ένα νέο μουσικό σχήμα, που αναμιγνύει παραδοσιακούς σκοπούς της μεσογείου, τζαζ στάνταρντς, προσωπικές συνθέσεις του σχήματος αλλά και νεώτερες συνθέσεις σύγχρονων δημιουργών, με πολύπλευρες επιρροές  αλλά και έντονη αυτοσχεδιαστική διάθεση!

Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου για μία μόνο ζωντανή εμφάνιση ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης μας καλεί στης μουσικής το ταξίδι, όπου ροκάρει και εκφράζεται, σ’ ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο ίδιος και στις 18 και 25 Νοεμβρίου και στις 2 Δεκεμβρίου για τρεις εμφανίσεις ανεβαίνουν στη σκηνή οιΨαρογιώργης (Γιώργης Ξυλούρης), Αχιλλέας Περσίδης και Ζαχαρίας Σπυριδάκης.

Στις 19 και 26 Νοεμβρίου και στις 3 Δεκεμβρίου θα ακούσουμε Σμυρναίικο Ρεμπέτικο και Τango: Βίοι παράλληλοι, ενώ την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου γνωρίζουμε το νέο project Gaia της Γεωργίας Βεληβασάκη.

Μην ξεχνάμε φυσικά τους Χειμερινούς Κολυμβητές, που θα εμφανιστούν στις 21, 22, 28 και 29 Νοεμβρίου.

Ανάμεσα στο πρόγραμμα υπάρχει και μια ζεστή βραδιά Flamenco, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου, και τέλος ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου και ο Γιάννης Μήτσης, εμφανίζονται την 1η Δεκεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις
Εορταστικός Νοέμβριος στο Faust!
27.10.2016 11:54
Ο Νοέμβριος είναι μήνας γιορτής για το FAUST, καθώς κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας! Ετοιμάζει, λοιπόν, ένα τετραήμερο πάρτυ (10-13 Νοεμβρίου) γεμάτο μουσικές και γευστικές εκπλήξεις, αλλά και ξεχωριστές εκδηλώσεις θεάτρου και μουσικής!
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για έναν μουσικό
01.12.2015 15:59
Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο υποδέχεται τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στην πρώτη συναυλία μουσικής δωματίου της δράσης Μουσικοί Περίπατοι στα Μουσεία. Η δράση αυτή που ξεκινά από το πρώτο Μουσείο της χώρας, φιλοδοξεί να συνδέσει αρμονικά τη μουσική με την αριστουργηματική τέχνη της αρχαιότητας.
Maria Callas Forever: Μουσικό αφιέρωμα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
01.12.2015 10:00
Με αφορμή τον εορτασμό των 92 χρόνων από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας, η πρόεδρος του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας», κυρία Λιάνα Σκουρλή, και το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε μουσική βραδιά την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.30 μ.μ. στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Η Wiener Johann Strauss-Capelle στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
17.11.2015 11:48
Zήστε τη µαγεία της αυτοκρατορικής Βιέννης µε την ορχήστρα του Γιόχαν Στράους! H «Wiener Johann Strauss-Capelle», το µουσικό σύνολο που ίδρυσε η περίφηµη µουσική δυναστεία των Στράους - ο Στράους πατέρας και οι υιοί του Γιόχαν, Γιόζεφ και Έντουαρντ - και συνόδευε τους Στράους σε όλη τους τη θριαµβευτική µουσική επέλαση από τη Βιέννη σε ολόκληρο τον κόσµο, έρχεται στην Θεσσαλονίκη µε 25 µουσικούς, για µια µοναδική µουσική πανδαισία, που µας εισάγει µε τον καλύτερο τρόπο στην εορταστική ατµόσφαιρα των Χριστουγέννων.
Καντάδα με τον Γιώργη Χριστοδούλου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
10.11.2015 14:45
Ο Γιώργης Χριστοδούλου, έρχεται για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015, με μια ξεχωριστή μουσική παράσταση.