Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Για εναλλακτικές βραδιές... στον Σταυρό!

Για εναλλακτικές βραδιές... στον Σταυρό!
Ο Σταυρός του Νότου φιλοξενεί τη Γεωργία Νταγάκη σε ένα πρόγραμμα εναλλακτικό, με τραγούδια από Eric Satie και Αττίκ έως Νικόλα Άσιμο και από Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι Χειμερινούς Κολυμβητές.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα ακουστούν και  νέα τραγούδια του Γιώργου Ανδρέου , ειδικά γραμμένα για τη Γεωργία και τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους.

Η Γεωργία  Νταγάκη, νέα δημιουργός, ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνης της λύρας κατάγεται από το Ρέθυμνο της Κρήτης. Ξεκίνησε να παίζει λύρα και να τραγουδά μπροστά σε κοινό από 16 χρονών.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει συνεργαστεί με τον Ορφέα Περίδη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου , τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και με τον Eric Burdon συμμετέχοντας στον τελευταίο του δίσκο Athens Traffic Live.

Το καλοκαίρι του 2008 με το δικό της πλέον σχήμα άνοιξε τις συναυλίες του Goran Bregovic και παράλληλα ετοίμασε το νέο της πρόγραμμα που θα πρωτοπαρουσιαστεί στη μουσική σκηνή Σταυρός Του Νότου/απέναντι.
 
Μαζί της οι μουσικοί :Βασίλης Κετεντζόγλου: ακουστική κιθάρα-ενορχηστρώσεις, Τάκης Μπαρμπέρης: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Λευτέρης Πουλιός: πιάνο-πλήκτρα-σαξόφωνο, Παρασκευάς Κίτσος: Κόντρα μπάσο , Γιώργος Πολυχρονάκος: ντράμς .

Σχετικές ειδήσεις
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας live στο Ίλιον Plus
19.12.2016 15:31
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ΙΛΙΟΝ plus για τέσσερις ξεχωριστές εμφανίσεις, 24-25 του Δεκέμβρη και 6-7 του Γενάρη!
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Κremlino
04.10.2016 12:45
Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, αυτήν την φορά στο ολοκαίνουργιο Κρεμλίνο για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις 8 και 22 του Οκτώβρη!
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη ζωντανά στη Βεντέτα
27.04.2016 13:36
Ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη για τέσσερις εμφανίσεις, από τις 6 Μαΐου 2016, στη θρυλική μουσική σκηνή «ΒΕΝΤΕΤΑ».
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».