Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Kalpa, Calf & The You and What Army Faction live στο Ρομάντσο

Kalpa, Calf & The You and What Army Faction live στο Ρομάντσο

Την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 το Ρομάντσο υποδέχεται για πρώτη φορά στο συναυλιακό του stage τους Kalpa, Calf και The You and What Army Faction.

 

Kalpa

Kalpa είναι η μονάδα μέτρησης του χρόνου που μεσολαβεί από τη σύλληψη ως την κατάρρευση ενός σύμπαντος. Xρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους αρχαίους Ινδούς, στη συνέχεια από ένα μεταλά νοτιοκορεάτη και ένα γκρουπ από την Αθήνα. Επίσης είναι φινλανδική ομάδα χόκει επί πάγου και πόλη της Ινδίας. Το αθηναϊκό γκρουπ, στην προκειμένη, δημιουργήθηκε στα τέλη του 2013 και μόλις τον περασμένο Ιανουάριο κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το ντεμπούτο self-released άλμπουμ της Sequences*.

 

Calf

Οι Calf είναι ένα post-rock, noise rock γκρουπ που δημιουργήθηκε το 2008 στην Καρδίτσα. Η μουσική τους είναι πολύπλοκη, κάποιες φορές ακραία. Το 2014 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ με τίτλο Bastards Anatomy Use A Unicorn Go To Apathy

 

The You and What Army Faction

Οι Τhe you and what army faction είναι μια καλλιτεχνική διατύπωση του ανέκφραστου. Η νέα τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο Glum κυκλοφορεί στις 13 Απριλίου από τη Smash Records.

Σχετικές ειδήσεις
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος live στο Φουγάρο
20.04.2016 17:01
Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Απριλίου στις 10μμ, το Φουγάρο υποδέχεται στους υπαίθριους χώρους του για δύο βραδιές το Διονύση Σαββόπουλο σε ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στη μελωδία και τη φωνή, ανοίγοντας δυναμικά για φέτος το συναυλιακό του κύκλο!
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.