Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Σεμινάρια Χορού-Θεάτρου τον Απρίλιο στη Norforsale

Σεμινάρια Χορού-Θεάτρου τον Απρίλιο στη Norforsale

Η NORFORSALE σας προσκαλεί στα ανοιχτά σεμινάρια Χορού-Θεάτρου κάθε  Κυριακή (από Νοέμβριο έως Μάιο).

 

Τα Σεμινάρια Χορού-Θεάτρου είναι τρίωρα αυτοτελή βιωματικά σεμινάρια που συνδυάζουν όλες τις παραστατικές τέχνες. Το πρόγραμμά τους οργανώνεται στη βάση των παρακάτω αρχών :

•Όλες οι μορφές παραστατικών τεχνών ενυπάρχουν σε μία, στο Θέατρο

•H επαφή με την τέχνη μέσω της βαθύτερη σχέσης μας με το σώμα , είναι ο δρόμος για να πορευθούμε προς αυτή την κατεύθυνση

 

Συντονίζονται από διαφορετικούς κάθε Κυριακή, εμπνευσμένους καλλιτέχνες–εισηγητές που επιλέγονται βάσει υψηλών καλλιτεχνικών κριτηρίων από την ομάδα.

 

Η NORFORSALE επιθυμεί να προσθέσει θέατρο, χορό, μουσική στην ζωή όλων. Υπερασπίζεται πως η τέχνη αποτελεί τον σημαντικότερο μοχλό εξέλιξης, επικοινωνίας, δημιουργικότητας και κοινωνικής συσπείρωσης και βλέπει τον άνθρωπο ως εν δυνάμει καλλιτέχνη. Πρόκειται για μία νέα καλλιτεχνική συσπείρωση με κοινοτικό προσανατολισμό, που μέσω των δραστηριοτήτων επιθυμεί να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο συνεχή βιωματική σύνδεση και επαφή με την Τέχνη.

 

Πρόγραμμα Σεμιναρίων Χορού-Θέατρου μηνός Απριλίου:

19.4.15  : «Σεμινάριο Κλασικού Ινδικού Χορού»

με τη Κλεονίκη Καραχάλιου (ηθοποιός – χορεύτρια κλασικού Ινδικού Χορού)

26.4.15 : «Σεμινάριο Τεχνικής Voicing - Εμπιστεύομαι τη Φωνή μου»

με τη Νίσκρια-Έλενα Καζαντζίδη (εκπαιδεύτρια τεχνικής voicing)

Σχετικές ειδήσεις
Νέα σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
12.01.2017 15:34
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνει από το 2016 σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2017, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Θέατρο ΠΚ: Προγραμματισμός σεζόν 2016-2017
23.09.2016 14:26
Το Θέατρο ΠΚ μετρά ήδη έξι χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του τη νέα θεατρική σεζόν 2016-2017. Στον ανακαινισμένο πλέον χώρο του θεάτρου θα παρουσιαστούν έργα που απευθύνονται σε μία ευρεία γκάμα κοινού. Παραστάσεις χορού και θεάτρου από την ελληνική και παγκόσμια δραματουργία, παραστάσεις για παιδιά αλλά και σεμινάρια.
Νέα Σεμινάρια 2016 στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
16.09.2016 15:53
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εδώ και δέκα χρόνια, διοργανώνει σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2016, ένα έτος επετειακό για τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Νέα σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
16.02.2016 10:50
Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο, εδώ και δέκα χρόνια, διοργανώνει σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2016, ένα έτος επετειακό για τον Πολυχώρο, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Αυτοτελή σεμινάρια θεάτρου με τον Αλέξανδρο Μιχαήλ στον Κινητήρα
20.01.2016 14:26
Νέα αυτοτελή σεμινάρια θεάτρου έρχονται στον Κινητήρα με τον Αλέξανδρο Μιχαήλ στις 6 και 7 Φεβρουαρίου 2016 με τίτλο Ουδέτερη Μάσκα-Στρέφοντας το βλέμμα στα τοπία μέσα μου και στις 21 και 22 Μαΐου 2016 με τίτλο Κλόουν-Η τέχνη του να είσαι ηλίθιος.