Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες - Η Τελική Αναμέτρηση, Μέρος Α’ στο Θέατρο Αθήναιον

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες - Η Τελική Αναμέτρηση, Μέρος Α’ στο Θέατρο Αθήναιον

Η παράσταση Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες - Η Τελική Αναμέτρηση, Μέρος Α', από την ομάδα ΕπίPlay, ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αθήναιον, από τις 24 Απριλίου και μόνο για 6 παραστάσεις.

Χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη!

Ακόμα κι αν είσαι ένας ακαταμάχητος υπερ-ήρωας, χρειάζεται λεβεντιά και σχέδιο για να σώσεις μια ολόκληρη πόλη. Κυρίως όταν αυτή η πόλη είναι η Μπόχαμ Σίτυ!

Οι «Ακαταμάχητοι Λεβέντες» επιτέλους στην Θεσσαλονίκη! Ξεδιπλώνουν τις περιπέτειές τους στην σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον, σε μια αυτοσχεδιαστική διήγηση, πραγματική υπερπαραγωγή, που θα κάνει την πόλη να παραμιλάει.

Το μυστικό τους σχέδιο: επτασφράγιστο και δε θα τους πάρετε κουβέντα! Γιατί οι συγκεκριμένοι ήρωες, σ’ αυτή τη μεγάλη περιπέτεια του μυαλού, ακολούθησαν άγνωστες διαδρομές, που ξεκινούν από σκοτεινές αίθουσες του βωβού κινηματογράφου, «κρύφτηκαν» χωρίς να βγάλουν τσιμουδιά στο χώρο των κινουμένων σχεδίων, ζωντάνεψαν τις ιδέες τους με το σώμα τους και την τεχνική της παντομίμας - που θυμίζει έντονα Marcel Marceau – για να προσφέρουν μια απολαυστική κωμωδία δράσης χωρίς προηγούμενο.

Η ομάδα επίPlay, που ζωντάνεψε την περιπέτειά της στο Φεστιβάλ OFF ATHENS 2014, στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης και στο θέατρο Επί Κολωνώ, παρασύροντας το κοινό σε μια ανεπανάληπτη θεατρική εμπειρία, δημιουργεί μια δική της γλώσσα θεατρικής έκφρασης, μέσω του σωματικού αυτοσχεδιασμού. H πρωτότυπη μουσική , ως «τέταρτος περφόρμερ», δίνει τον τόνο σε μια άσκηση συγχρονισμού, που αποτελεί μια κατηγορία από μόνη της.

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες. Μια «χολιγουντιανή υπερπαραγωγή δράσης» απλά ακαταμάχητη, που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
 
Συντελεστές:

Σύλληψη: Ομάδα ΕπίPlay
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαϊτης,
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Κοστούμια: Luca Casanova

Παίζουν: Αλέξανδρος Πέρρος, Μαρίνα Κουτρούμπα, Αυγουστίνος Κούμουλος

Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά

Επίσημος δικτυακός τόπος παράστασης: epiplay.gr

Σχετικές ειδήσεις
Τα 39 Σκαλοπάτια, του John Buchan στο Θέατρο Λαμπέτη
27.12.2016 15:54
Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν από τις 16 Ιανουαρίου 2017 στο Θέατρο Λαμπέτη, την φαντασμαγορική κωμική περιπέτεια του John Buchan, Τα 39 Σκαλοπάτια.
08.11.2016 10:21
Η παράσταση "Μια Απλή Ερωτική Ιστορία" των Ειρήνη Πατσούρου και Αχιλλέα Ψαλτόπουλου ανεβαίνει για λίγες παραστάσεις στο θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.
Stand Up Comedy Special: Alistair Barrie & Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον
14.09.2016 15:45
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο θέατρο Αθήναιον στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.
Περιπέτεια με την τηλεόραση από το θέατρο εΦ στην Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
09.03.2016 15:20
Το θέατρο εΦ παρουσιάζει στη Μαύρη Τρύπα στις 22 και 29 Μαρτίου 2016, την παράσταση Περιπέτεια με την τηλεόραση του Gianni Rodari.
Το όνειρο της Κίκι, του Δημήτρη Οικονόμου στο Θέατρο Αθήναιον
09.03.2016 10:27
Το Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη φιλοξενεί, μόνο για τρεις παραστάσεις, το έργο του Δημήτρη Οικονόμου, Το όνειρο της Κίκι.