Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Ο Kristof live στο Booze Cooperativa

Ο Kristof live στο Booze Cooperativa

Εκ Βερολίνου αφιχθείς, ο Kristof με προτίμηση στις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις, θα παρουσιάσει solo, στο Booze Cooperativa, για μία μόνο βραδιά, τον πρώτο ανεξάρτητο δίσκο “Rêvealité”, αυτοσχεδιασμούς καθώς και κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια από τη νέα του δουλειά που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2015.

Ο ήχος του - σύνθετος αλλά και συνάμα απλός- με στοιχεία άγριου ρομαντισμού χαρακτηρίζεται για την ατμοσφαιρικότητα και την παιδικότητα του.

O Kristof (Χρήστος Λαμπριανίδης) γεννημένος στην Αθήνα, ξεκίνησε από παιδί ως ηθοποιός σε παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Ηρωδειου.

Σπούδασε υποκριτική και ασχολείται με το πιάνο και τη σύνθεση από μικρή ηλικία.

Έχει συνθέσει μουσική για θέατρο και κινηματογράφο κι έχει κυκλοφορήσει ένα προσωπικό ανεξάρτητο άλμπουμ με τα τραγούδια του " Rêvealité “ (2013). Την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο στον κινηματογράφο με την ταινία του Τηλέμαχου Αλεξίου “Βασίλισσα Αντιγόνη”. Ζει πλέον στο Βερολίνο , λατρεύει τον αυτοσχεδιασμό και τα παιδικά σπικάζ.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Lost Bodies unplugged στο Booze Cooperativa
16.01.2017 14:53
Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε μία ακουστική συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τη Σοφία Λαμπροπούλου στο punk / κανονάκι.
Dialogue in Monologue, από τους Τηλέμαχο Μούσα και Παντελή Μάκκα στο Booze Cooperativa
09.12.2016 10:45
Ο συνθέτης, πολυοργανίστας Τηλέμαχος Μούσας και ο εικαστικός, video artist Παντελής Μάκκας θα βρεθούν για μία και μόνο live audio video performance στο χώρο του Booze Cooperativa.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για δύο live στο Gazarte
11.10.2016 13:59
Πρώτο live της σεζόν για το Main Stage του Gazarte με μία παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος και εγκαινίασε το χώρο στην έναρξη του, προσδιορίζοντας την διαφορετική ατμόσφαιρα στις ζωντανές εμφανίσεις όπως τις ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Ο Jan Spisak των Dilemma live στο Booze
19.05.2016 12:19
Την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στις 21.30 στο Booze :Cooperativa και με ελεύθερη είσοδο σας καλούμε όλους να απολαύσετε μια μοναδική εμφάνιση του Σλοβάκου καλλιτέχνη Jan Spisak.