Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Με το βλέμμα τριών καλλιτεχνών: έκθεση στη Govedarou Art Gallery

Με το βλέμμα τριών καλλιτεχνών: έκθεση στη Govedarou Art Gallery

Η Govedarou Art Gallery παρουσιάζει την έκθεση Με το βλέμμα τριών καλλιτεχνών, από τις 4 έως τις 30 Απριλίου 2015.

Στην έκθεση στη νέα αίθουσα τέχνης - γκαλερί Govedarou Art Gallery στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους οι ζωγράφοι Αντώνης Γεωργούλας, Βαγγέλης Κουμπής και Κώστας Ταπακτσόγλου.
    
Πρόκειται για τρεις διαφορετικές εικαστικές εκφράσεις γεμάτες χρώμα, κίνηση και αισθησιασμό. Το κοινό  που θα επισκεφθεί την ομαδική έκθεση θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τον εσωτερικό κόσμο του κάθε καλλιτέχνη και να μυηθεί στο μαγικό κόσμο της καλλιτεχνικής του έκφρασης και δημιουργίας, ιδωμένης από τη σύγχρονη και ευαίσθητη ματιά των Δημιουργών.

Σχετικές ειδήσεις
Καλοκαιρινές εκθέσεις 2016 στην Los Art Gallery στη Σύμη
08.06.2016 14:21
Στο νησί Σύμη, η γκαλερί ARTFORUM της Θεσσαλονίκης συνεχίζει το πολιτιστικό της έργο για 2η χρονιά, την παρουσίαση σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών, στο ιστορικό κτήριο της με την επωνυμία LOS ART GALLERY.
Spaced Out: ομαδική έκθεση στη Enia Gallery
12.05.2016 10:06
Η ΕΝΙΑ GALLERY αποτελεί ένα νέο εκθεσιακό χώρο που στόχο έχει να προβάλλει τη σύγχρονη διεθνή εικαστική σκηνή, μέσω της προβολής του εικαστικού έργου αξιόλογων νέων όσο και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.
Roundabout: ομαδική εκθεση στην Αίθουσα Τέχνης vlassis art gallery
30.03.2016 14:19
Η Αίθουσα Τέχνης vlassis art gallery γίνεται ο τόπος συνάντησης 4 καλλιτεχνών με έντονες διαφοροποιήσεις στο έργο τους. Διαφορετικά εκφραστικά μέσα, ανομοιογενή υλικά, ασύμβατες επιδιώξεις. Χαρακτική, αντικείμενο – κατασκευή, ψηφιακή εγκατάσταση.
SEX S.O.A.P: Έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών
14.12.2015 15:29
Ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών παρουσιάζει από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 στην Vlassis art gallery τη νέα του έκθεση με τίτλο SEX S.O.A.P. (Specific Object Access Protocol).