Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Με το βλέμμα τριών καλλιτεχνών: έκθεση στη Govedarou Art Gallery

Με το βλέμμα τριών καλλιτεχνών: έκθεση στη Govedarou Art Gallery

Η Govedarou Art Gallery παρουσιάζει την έκθεση Με το βλέμμα τριών καλλιτεχνών, από τις 4 έως τις 30 Απριλίου 2015.

Στην έκθεση στη νέα αίθουσα τέχνης - γκαλερί Govedarou Art Gallery στη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους οι ζωγράφοι Αντώνης Γεωργούλας, Βαγγέλης Κουμπής και Κώστας Ταπακτσόγλου.
    
Πρόκειται για τρεις διαφορετικές εικαστικές εκφράσεις γεμάτες χρώμα, κίνηση και αισθησιασμό. Το κοινό  που θα επισκεφθεί την ομαδική έκθεση θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τον εσωτερικό κόσμο του κάθε καλλιτέχνη και να μυηθεί στο μαγικό κόσμο της καλλιτεχνικής του έκφρασης και δημιουργίας, ιδωμένης από τη σύγχρονη και ευαίσθητη ματιά των Δημιουργών.

Σχετικές ειδήσεις
IndepArt2016: Έκθεση τέχνης στην Image Gallery
10.11.2016 17:06
Η Image Gallery σε συνεργασία με την τεχνοκριτικό και ιστορικό τέχνης Έμμυ Βαρουξάκη παρουσιάζουν την έκθεση IndepArt2016 με έργα σημαντικών καλλιτεχνών.
Ανακαλύπτοντας το παρελθόν: Τοπίο και Νεκρή φύση: Έκθεση στην MaLou Art Consulting & Gallery
08.11.2016 11:28
Η MaLou Art Consulting & Gallery παρουσιάζει μια σειρά ομαδικών εκθέσεων με τίτλο ‘’Ανακαλύπτοντας το παρελθόν’’. Στην πρώτη έκθεση θα παρουσιαστούν επιλεγμένα έργα Ευρωπαίων, Ρώσων και Ελλήνων καλλιτεχνών του 20ου αιώνα με θέμα ‘’Τοπίο και νεκρή φύση’’ από τη συλλογή της MaLou Art Consulting & Gallery.
Spaced Out: ομαδική έκθεση στη Enia Gallery
12.05.2016 10:06
Η ΕΝΙΑ GALLERY αποτελεί ένα νέο εκθεσιακό χώρο που στόχο έχει να προβάλλει τη σύγχρονη διεθνή εικαστική σκηνή, μέσω της προβολής του εικαστικού έργου αξιόλογων νέων όσο και καταξιωμένων καλλιτεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.
SEX S.O.A.P: Έκθεση του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών
14.12.2015 15:29
Ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Αποφοίτων Σχολών Καλών Τεχνών παρουσιάζει από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 στην Vlassis art gallery τη νέα του έκθεση με τίτλο SEX S.O.A.P. (Specific Object Access Protocol).