Πιστό στην υπόσχεση που έδωσε περίπου ένα χρόνο πριν, το Screamin’ Athens Horror Festival φέρνει τον τρόμο και πάλι στην οθόνη, για ένα απολαυστικό τρομακτικό τριήμερο!

Το Screamin’ Athens Horror Festival επιστρέφει στη δεύτερη version του – στις 5 , 6 και 7 του Δεκέμβρη -και υπόσχεται απίστευτες ταινίες τρόμου από όλον τον κόσμο, εκθέσεις, βιβλία, μουσική και χιούμορ!

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει την προβολή 18 ταινιών (μικρού, μεσαίου και μεγάλου μήκους καθώς και ένα ντοκιμαντέρ), τη μοναδική θεατρική παράσταση σκοτεινού cabaret των Decay Unlimited (οι οποίοι μας έρχονται από την Ισπανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ), τη συναυλία του θρυλικού Marky Ramone (μεγάλου θαυμαστή των ταινιών τρόμου), την έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας του καλλιτέχνη Ryme63, με τίτλο Evil Eyes Within, παζάρι αντικειμένων, ρούχων και cds, τα μοναδικά για τη χώρα μας βιβλία της σειράς Κόλαση των εκδόσεων Οξυ και πολλή μουσική από την ομάδα Death Rock Greece!

Συγκεκριμένα, θα δούμε ταινίες που θα κινηθούν από τη μακρινή Νέα Ζηλανδία, με το πολυβραβευμένο κορίτσι χέλι, Eel Girl, στον Ιαπωνικό γκροτέσκο και σουρεαλιστικό κόσμο του Tokyo Gore Police, από την ακραία κινηματογραφική μεταφορά του, καθ’ όλα αθώου, παραμυθιού Χάνσελ και Γκρέτελ (Butcher’s Hill) στον εξοργιστικό φρικιαστικό κόσμο του Ρώσου Andrey Iskanov (Nails), από το πρώτο κινηματογραφικό μίνι δημιούργημα του δημιουργού του κορυφαίου περιοδικού για τον τρόμο Rue Morgue (The facts in the case of Mr Hollow) στο Μεξικάνικο δολοφονικό απόκρυφο σημείο της Cosita Linda και από τη συγκλονιστική απόδοση του εξαιρετικού The Call of Cthulhu του Η.P. Lovecraft στο μουσουλμανικό ανατριχιαστικό εξορκισμό του τουρκικού Semum, o τρόμος δε σταματάει…

Need more horror? Μείνετε σε ετοιμότητα για την ταινία μυστήριο! Οι διοργανωτές προκειμένου να ικανοποιήσουν τους θαυμαστές του old time classic τρόμου, θα προβάλουν τη μυστική ταινία -που πάντα κλείνει το φεστιβάλ και δεν αποκαλύπτεται η ταυτότητά της- η οποία θα κάνει και τις αναφορές στο παρελθόν…

Οι προβολές θα ξεκινούν καθημερινά στις 5 το απόγευμα, ενώ το πλήρες πρόγραμμα μπορείτε να το βρείτε στο http://www.myspace.com/screaminathensfest.