Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Πυρηνική έλξη

Πυρηνική έλξη
Ο Διονύσης Σαββόπουλος συναντιέται για πρώτη φορά στη Μικρή Επίδαυρο με τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια και τον δεξιοτέχνη του ηλεκτρικού μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου, στις 27 και 28 Ιουλίου.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος συναντιέται για πρώτη φορά στη Μικρή Επίδαυρο με τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια και τον δεξιοτέχνη του ηλεκτρικού μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου, στις 27 και 28 Ιουλίου.

Οι δύο παραστάσεις υπό τον τίτλο ο Πυρήνας είναι ένα πολλά υποσχόμενο μουσικό πείραμα καθώς οι τρεις τους δημιουργούν ένα σχήμα που τους επιτρέπει να αναπτύξουν ελεύθερα τη φαντασία τους αντικαθιστώντας την μεγάλη ορχήστρα με την ευρηματικότητα και την μουσική ευελιξία.

Η δοκιμασία αυτή παρουσιάζει μουσικό ενδιαφέρον, διότι δίνει τη δυνατότητα τόσο στον ακροατή όσο και στον μουσικό να δοκιμάσουν την αντοχή ορισμένων τραγουδιών, πέρα από τη πρωτοτυπία των ενορχηστρώσεων και τον ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα.

Σαββόπουλος, Λάντσιας και Κιουρτσόγλου με την αμεσότητα και την ακρίβεια του ήχου τους, φτάνουν στα σπλάχνα των τραγουδιών του πρώτου και αναδεικνύουν τη βαθύτερη ουσία τους δηλαδή τον Πυρήνα τους.

INFO

Συναυλία με τους Διονύση Σαββόπουλο, Σταύρο Λάντσια και Γιώτη Κιουρτσόγλου, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου / 27 & 28 Ιουλίου, 21:30. Προπώληση από 6 Ιουλίου. Πληροφορίες κρατήσεις: http://www.greekfestival.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για 4 βραδιές στον
10.11.2016 10:23
Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού πια βινυλίου Φορτηγό και ο Διονύσης Σαββόπουλος αυτόν τον Δεκέμβρη, κάνει έναν σταθμό στο κέντρο της Αθήνας, στην αίθουσα του αρχαιότερου Φιλολογικού Συλλόγου της πόλης, την αίθουσα του “Παρνασσού”.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Θέατρο Τεχνόπολις
18.08.2016 13:58
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης για μια και μοναδική εμφάνιση για όλο το νησί.
Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα: Διονύσης Σαββόπουλος και Ελένη Βιτάλη στο Ηρώδειο
26.07.2016 14:08
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη έρχονται με την παράσταση «Σήκω Ψυχή Μου Δώσε Ρεύμα» την 1η Σεπτεμβρίου 2016 στην Αθήνα για μία θριαμβευτική συναυλία αγάπης και αποχαιρετισμού στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.05.2016 16:29
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο "Κύτταρο Live" της Αθήνας.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στα Αστέρια στην Πάτρα
13.01.2016 10:21
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στα Αστέρια στην Πάτρα.