Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Πυρηνική έλξη

Πυρηνική έλξη
Ο Διονύσης Σαββόπουλος συναντιέται για πρώτη φορά στη Μικρή Επίδαυρο με τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια και τον δεξιοτέχνη του ηλεκτρικού μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου, στις 27 και 28 Ιουλίου.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος συναντιέται για πρώτη φορά στη Μικρή Επίδαυρο με τον πιανίστα και συνθέτη Σταύρο Λάντσια και τον δεξιοτέχνη του ηλεκτρικού μπάσου Γιώτη Κιουρτσόγλου, στις 27 και 28 Ιουλίου.

Οι δύο παραστάσεις υπό τον τίτλο ο Πυρήνας είναι ένα πολλά υποσχόμενο μουσικό πείραμα καθώς οι τρεις τους δημιουργούν ένα σχήμα που τους επιτρέπει να αναπτύξουν ελεύθερα τη φαντασία τους αντικαθιστώντας την μεγάλη ορχήστρα με την ευρηματικότητα και την μουσική ευελιξία.

Η δοκιμασία αυτή παρουσιάζει μουσικό ενδιαφέρον, διότι δίνει τη δυνατότητα τόσο στον ακροατή όσο και στον μουσικό να δοκιμάσουν την αντοχή ορισμένων τραγουδιών, πέρα από τη πρωτοτυπία των ενορχηστρώσεων και τον ψυχαγωγικό τους χαρακτήρα.

Σαββόπουλος, Λάντσιας και Κιουρτσόγλου με την αμεσότητα και την ακρίβεια του ήχου τους, φτάνουν στα σπλάχνα των τραγουδιών του πρώτου και αναδεικνύουν τη βαθύτερη ουσία τους δηλαδή τον Πυρήνα τους.

INFO

Συναυλία με τους Διονύση Σαββόπουλο, Σταύρο Λάντσια και Γιώτη Κιουρτσόγλου, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου / 27 & 28 Ιουλίου, 21:30. Προπώληση από 6 Ιουλίου. Πληροφορίες κρατήσεις: http://www.greekfestival.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Τα Σάββατα του Σαββόπουλου στο Gazarte!
19.01.2017 15:40
Το Gazarte μας προσκαλεί στα Σάββατα του Σαββόπουλου! Τα Σάββατα του Φλεβάρη ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσιάζει το Φορτηγό και άλλες ιστορίες, παρέα με του Γιώτη Κιουρτσόγλου, Δημήτρη Λάππα, Κατερίνα Πολέμη, Θέμο Σκανδάμη και Εύη Μάζη.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος με
07.12.2016 10:59
Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μετά το sold out των προηγούμενων παραστάσεων, θα εμφανιστεί για άλλες δυο βραδιές στον Παρνασσό, την Παρασκευή και το Σάββατο 16 και 17 Δεκεμβρίου. Θα ακούσουμε τα τραγούδια και τις ιστορίες του ΦΟΡΤΗΓΟΥ, θα δούμε πώς ο γνωστός και διακεκριμένος πλέον Σαββόπουλος του 2016 συναντά τον άγνωστο και νεαρό Σαββόπουλο του 1966 και πώς ερμηνεύει τώρα, μετά από πενήντα χρόνια, τα τραγούδια εκείνου, του πρώτου του δίσκου.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για 4 βραδιές στον
10.11.2016 10:23
Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού πια βινυλίου Φορτηγό και ο Διονύσης Σαββόπουλος αυτόν τον Δεκέμβρη, κάνει έναν σταθμό στο κέντρο της Αθήνας, στην αίθουσα του αρχαιότερου Φιλολογικού Συλλόγου της πόλης, την αίθουσα του “Παρνασσού”.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη στο Θέατρο Τεχνόπολις
18.08.2016 13:58
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης για μια και μοναδική εμφάνιση για όλο το νησί.
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.05.2016 16:29
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα για να μας ξεσηκώσουν μέσα από ένα θέατρο τραγουδιών που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος και πρωτοπαρουσιάστηκε φέτος στο "Κύτταρο Live" της Αθήνας.