Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Παρασκευή στις 3: Συναυλία με το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Παρασκευή στις 3: Συναυλία με το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Για πρώτη φορά στο κύκλο συναυλιών του «Παρασκευή στις 3» η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης. Θα ακουστούν έργα των: J.S.Bach, A. Scriabin, N. Koshkin, J.L.Merlin, I. Albéniz.

Συμμετέχουν: Νεανική Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Πετρούπολης, Γιαβρής Μιχαήλ βιολοντσέλο, Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος-Ορφέας κιθάρα, Κουτσοθoδώρου-Ψαριάδου Ζωή κιθάρα, Σιάμπαλια Σοφία κιθάρα, Δοβρίδης Αριστοτέλης πιάνο , Αθανασοπούλου Βικτωρία φλάουτο και στο πιάνο συνοδεύει ο καθηγητής Πάνος Λουμάκης.

Υπεύθυνη διδασκαλίας & διεύθυνση χορωδίας η Ροδούλα Χαρδαλή. Συνοδεία στο πιάνο η Έρη Χαρδαλή. Φωνητική προετοιμασία Εύα Μιχελιδάκη.

Σχετικές ειδήσεις
Ρεσιτάλ πιάνου της Sabine Weyer στο Μουσείο Ακρόπολης
29.11.2016 15:17
Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016, στις 8 μ.μ., οι επισκέπτες του Μουσείου Ακρόπολης θα μπορούν ν’ απολαύσουν μια ιδιαίτερη μουσική βραδιά αφιερωμένη στους γνωστούς συνθέτες Schubert, Liszt, Beethoven, Scriabin και Debussy.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
«Ήτανε μια φορά…»: Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Περάματος
03.06.2016 11:51
Οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Περάματος στο πλαίσιο του αφιερώματος στο Νίκο Ξυλούρη, διοργανώνουν μία μουσική παράσταση στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Περάματος "Μίκης Θεοδωράκης" την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 με την συμμετοχή της Γεωργίας Νταγάκη.
Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
13.05.2016 11:42
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα γενιά της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. - Η συναυλία ακυρώνεται
Γύρω από τον Scriabin: Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τον θάνατό του στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
11.03.2016 14:09
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί στη συναυλία - αφιέρωμα με τίτλο Γύρω από τον Scriabin, με αφορμή τα 100 χρόνια από τον θάνατό του.