Τριάντα επτά αριστούχους μαθητές των ετήσιων εισαγωγικών εξετάσεων για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας από τους νομούς της Κεντρικής Ελλάδας βράβευσε η Wind, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου ,συνεχίζοντας για 5η χρονιά την πρωτοβουλία της στο πλαίσιο του θεσμού Wind Αριστεύειν.

Η Wind με αυτή την κίνηση ενισχύει την εκπαίδευση και την επιβράβευση των μαθητών που με όπλο τις προσωπικές τους δεξιότητες και την οργανωμένη προσπάθεια διεκδικούν τη γνώση και το μέλλον.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι με την παρουσία των οικογενειών και φίλων των μαθητών, εκπροσώπων των πανεπιστημίων καθώς και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι είχαν και την ευκαιρία να συγχαρούν τους μαθητές και να γιορτάσουν μαζί την επιτυχία τους. 

Επίτιμος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Tornado κος Κώστας Τριγκώνης ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους στο δύσκολο δρόμο που επέλεξαν και μίλησε για την προσπάθεια και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο δρόμο τους.

Η Wind ανανεώνει το ραντεβού της για το 2009 για τη βράβευση των επόμενων αριστούχων μαθητών.

Το πρωί της ίδιας ημέρας η εταιρεία διοργάνωσε με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά την εκδήλωση Wind Telecoms Career Day 2008, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 150 φοιτητές και υποψήφιοι εργαζόμενοι καθώς επίσης  μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δομή και τις λειτουργίες της Wind καθώς και τις δυνατότητες και προοπτικές καριέρας στην εταιρεία και τον ευρύτερο κλάδο της κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα διοργανώθηκαν workshops προετοιμασίας για την είσοδο στην αγορά εργασίας όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν στην πράξη πώς να προσεγγίσουν τους μελλοντικούς τους εργοδότες και πώς να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Ακολούθησαν συνεντεύξεις με στελέχη της Διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού και εκπροσώπους από διάφορα τμήματα της εταιρείας.