Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Η Αφεντούλα Ραζέλη με νέο δίσκο live στο Σταυρό του Νότου Plus

Η Αφεντούλα Ραζέλη με νέο δίσκο live στο Σταυρό του Νότου Plus

Η Αφεντούλα Ραζέλη θα κάνει την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα της νέας δισκογραφικής της δουλειάς «Εκτός Συνόρων / ABROAD – Athens meets Thessaloniki in Berne», στο Σταυρό του Νότου Plus την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 9.30 μ.μ.

Μια εμφάνιση που θα μας μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο το κλίμα της ξεχωριστής αυτής συναυλίας που έδωσε η Αφεντούλα Ραζέλη στο κατάμεστο Bejazz Club στη Βέρνη, στα πλαίσια μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης περιοδείας της στην Ελβετία. Εκεί όπου η αγαπημένη ερμηνεύτρια κατάφερε με τη ζεστή, γεμάτη πάθος φωνή της και την αισθαντική παρουσία της να καθηλώσει και να γοητεύσει το απαιτητικό κοινό, αποτελούμενο κυρίως από Ελβετούς, παρασύροντάς το στο ρεύμα των διαχρονικών ελληνικών ήχων. Αλλά και οι Έλληνες ανταποκρίθηκαν στο μουσικό ταξίδι της, συγκινήθηκαν από την αυθεντικότητά της και αφέθηκαν στη μαγεία της ερμηνείας της.

Έτσι έγινε η πρόταση για τη διεθνή αυτή παραγωγή, αφού το cd με τη ζωντανή ηχογράφηση της συγκεκριμένης συναυλίας κυκλοφόρησε πρώτα στη Γερμανία και στην Ελβετία και αμέσως μετά στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα , το οποίο έχει επιμεληθεί η ίδια η Αφεντούλα Ραζέλη για την βραδιά της παρουσίασης στο Σταυρό του Νότoυ Plus, θα περιλαμβάνει εκτός από τραγούδια του album, τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας αγαπημένα κομμάτια του ‘Ακη Πάνου, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Δήμου Μούτση, του Βασίλη Τσιτσάνη, του Βαγγέλη Κορακάκη, αλλά και παραδοσιακά σμυρνέικα και a capella. Έκπληξη αποτελεί ο τρόπος που μπλέκονται όλα αυτά τα κομμάτια και «συνομιλούν» μεταξύ τους, χωρίς περιορισμό ύφους και χρόνου (το παλιό με το καινούριο). Πρόκειται πραγματικά για ένα πρόγραμμα με τραγούδια που θα ακούσουμε, θα τραγουδήσουμε και .. γιατί όχι ... θα χορέψουμε!

Άλλωστε όπως λέει και η «οικοδέσποινα» της βραδιάς «επιθυμώ μέσα από το τραγούδι να μεταδώσω στους ακροατές την πολύτιμη αίσθηση του οικείου, της φιλοξενίας, της χαράς, της γιορτής...Γι’αυτό αισθάνομαι σαν να τραγουδώ και να τους υποδέχομαι μέσα στο σαλόνι του σπιτιού μου!»

Την Αφεντούλα Ραζέλη θα συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Παναγιώτης Κουτσούρας – μπουζούκι
Γιάννης Κολοβός – κοντραμπάσο
Δημήτρης Κούστας – ακορντεόν

Την εκδήλωση θα προλογίσουν:
η Ευγενία Λουπάκη – δημοσιογράφος / ραδιοφωνική παραγωγός “Στο Κόκκινο”
ο Κωστής Γεωργίου – ζωγράφος / γλύπτης
η Βάσω Κυριαζάκου – επιμελήτρια εκδόσεων / εκδότρια
και ο Θανάσης Δημάκης.

www.afentoula-razeli.com

Παραγωγή: www.ble-events.ch
Label: Hey!band
Διανομή Ελλάδα: MLK on fb, MLK on Youtube
Διανομή Γερμανία / Αυστρία / Ελβετία: www.alive-ag.de

Φωτογραφίες: Thomas Pfister


Σχετικές ειδήσεις
Οι Σωτήρες παρουσιάζουν τον πρώτο τους δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.12.2016 16:51
Οι Σωτήρες, Φώτης Σιώτας και Λευτέρης Μουμτζής, παρουσιάζουν στο Σταυρό του Νότου τον πρώτο τους δίσκο!
Ο Νίκος Βενετάκης παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο στο Σταυρό του Νότου
08.04.2016 14:26
Η "Άγνωστη πορεία" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική εμφάνιση του Νίκου Βενετάκη, τραγουδιστή και λαουτιέρη. Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει στο club του Σταυρού του Νότου, την Τρίτη 12 Απριλίου 2016 και θα ακολουθήσει live με την εναλλαγή δύο ορχηστρών.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.
Οι StarWound live στο Booze
02.03.2016 15:34
Μετά την επίσημη παρουσίαση της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς “Miles to Walk”, οι StarWound έρχονται για πρώτη φορά στο Booze την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016.