Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Weather Underground + Clock n Spillers

Weather Underground + Clock n Spillers
Το An club υποδέχεται στην μουσική σκηνή του τους Weather Underground και Clock \'n\' Spillers την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου για μια βραδιά με πολύ φασαρία…

Οι Weather Underground μαζεύουν πείρα από πέντε χρόνια παρουσίας στην σκηνή. Το ύφος που γεννάνε είναι επηρεασμένο από οτιδήποτε έχει κιθάρες που κάνανε φασαρία στα 90’s και τα 00’s. Έχουν ένα ολοκληρωμένο demo, πολλά νέα κομμάτια και τα μέλη τους έχουν ξεπεράσει όλα τα προβλήματα με το ακλοόλ.

Clock\'n\'spillers δημιουργηθηκαν το 2006.Η μπάντα αποτελείτε από τέσσερα μέλη ,(δυο κιθάρες, πλήκτρα και ντραμς).οι επιρροές ,από την μουσική των 90s,μπορουν εύκολα να αναγνωριστούν μέσα από τον ήχο του συγκροτήματος ,που μπορεί να χαρακτηριστεί ως experimental alternative η indie rock η anyway ,όπως θέλει κανείς .Αυτό τον καιρό το συγκρότημα βρίσκεται στο στούντιο ώστε να ολοκληρώσει το πρώτο του demo.

Σχετικές ειδήσεις
Χριστούγεννα με την Underground Youth Orchestra στο Μουσείο Μπενάκη!
16.12.2016 17:15
Οι φετινές γιορτές γεμίζουν χρώμα, ρυθμό και μαγεία σε μια ιδιαίτερη μουσική γιορτή, συντροφιά με την Underground Youth Orchestra.
Οι Empty Frame live στο Modu
17.10.2016 10:07
Έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες μπάντες της ελληνικής underground σκηνής, οι Empty Frame ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες και ξεκινούν το φετινό τους ταξίδι από το Modu, το νέο πολυχώρο της Αθήνας.
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Η Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra στον Κήπο του Μεγάρου
21.06.2016 13:45
Ένα ξεχωριστό μελωδικό αφιέρωμα στην Αθήνα με τίτλο «I Love Athens» παρουσιάζουν την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στον Κήπο του Μεγάρου η Έλλη Πασπαλά και η Underground Youth Orchestra.
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.