Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Πυρνο-τεχνήματα: πασχαλινή έκθεση στην Πύρνα

Πυρνο-τεχνήματα: πασχαλινή έκθεση στην Πύρνα

Η επιτυχία της πρώτης απόπειρας έδειξε πως δεν επρόκειτο για…πυροτέχνημα! Και φέτος, για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο, 4 & 5 Απριλίου, από τις 11.00 έως τις 17.00, μέλη και φίλοι της Πύρνας, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες με ταλέντο, εκθέτουν τα έργα τους και μοιράζονται μαζί μας το μεράκι τους.

Κοσμήματα, διακοσμητικά, κεραμικά, χειροποίητο γυαλί, καλλυντικά, πετσέτες, τσάντες, έργα τέχνης, patchwork, πρωτότυπα δώρα κι ακόμα... ζωγραφιστές και πρωτότυπες λαμπάδες, νηστίσιμες αλλά και πασχαλινές γεύσεις θα αποκαλύψουν κρυφά  ταλέντα και θα στηρίξουν το κοινωνικό έργο της Πύρνας! Φέτος τα ΠΥΡΝΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ στηρίζουν το πρόγραμμα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ (www.vivliaserodes.gr) που στέλνει 150 μικρές κινητές δανειστικές βιβλιοθήκες σε πάνω από 700 σχολεία ανά την Ελλάδα ετησίως.


Συμμετέχουν οι: Κατερίνα Αγραφιώτη, Ειρήνη Αθανασιάδη , Μαρία Αφθονίδου, Τζώρτζια Βαλάτα, Κυβέλη Βεζανή, Ρένα Διακάκη, Αννιές Ζηρίνη, Γιούλη Ζουμπούλη, Κική Κίκιζα-Χούλια, Δέσποινα Λιανού, Πιερρέττα Λορεντζάτου, Μαρία Μπαχά, Κατιάννα και Έφη Ξανθάκη, Ζέτα Οικονομίδου, Ελένη Πατινιώτη, Έττυ Περέζ, Κατερίνα Πλειώνη, Τόνια Πρωτόπαππα, Λέα Ρουσοπούλου, Σοφία Σκούρα, Αλεξάνδρα Σοφιανοπούλου, www.ermeion.com, We Design.

Σας περιμένουμε για τις πασχαλινές αγορές σας!

Σχετικές ειδήσεις
Ακρόαση για καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου
19.01.2017 10:14
Το Εθνικό Θέατρο για τις ανάγκες του Χορού της καλοκαιρινής του παραγωγής Αρχαίου Δράματος αναζητά ερμηνευτές και συγκεκριμένα: άντρες ηλικίας έως 40 ετών, επαγγελματίες ηθοποιούς και χορευτές.
Exile: Ανοιχτό κάλεσμα στο Εργαστήριο Έρευνας και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας από την ομάδα Α4Μ
24.10.2016 16:46
Στα πλαίσια της έκθεσης [OUT]TOPIAS: Περφόρμανς και υπαίθριος/ δημόσιος χώρος στο Μουσείο Μπενάκη η Ομάδα Παραστατικών Τεχνών Α4Μ (αφορμή) προσκαλεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, χορευτές, περφόρμερ, μουσικούς, εικαστικούς, video artists, δραματουργούς και σκηνογράφους να συμμετάσχουν σε μια συνεργατική έρευνα, η οποία θα λάβει μέρος στο Μουσείο Μπενάκη από τις 24 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου 2016.
Εκπαίδευση στην Εικόνα: Σεμινάριο στο Γαλλικό Ινστιτούτο
15.09.2016 13:28
Στα πλαίσια του 22ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδoς διοργανώνει ένα σεμινάριο εκπαίδευσης στην εικόνα. Το σεμινάριο σκοπεύει να συνεχίσει το εισαγωγικό μέρος που διοργανώθηκε τον Σεπτέμβριο 2015 για τους καθηγητές γαλλικής γλώσσας, απευθυνόμενο φέτος στο ευρύ κοινό και πιο συγκεκριμένα στους επαγγελματίες αλλά και στους λάτρεις του σινεμά.
Πασχαλινά δώρα 2016 στο Μουσείο Μπενάκη
19.04.2016 14:21
Το Μουσείο Μπενάκη μας καλεί και φέτος να αγοράσουμε Πασχαλινά δώρα από το Πωλητήριό του. Θα βρείτε λαμπάδες, στεφάνια, διακοσμητικά και κατασκευές που δημιούργησαν οι συνεργάτες του Πωλητηρίου. Δημιουργίες ξεχωριστές, με έντονα καλλιτεχνικά στοιχεία, ανοιξιάτικη διάθεση και πασχαλινή ατμόσφαιρα.
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθέατρου 2016 στο Πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος
15.03.2016 13:42
Ολοκληρώνοντας ένα χρόνο ακόμα γεμάτο από παραστάσεις, δρώμενα, εργαστήρια, αφηγήσεις και καλλιτεχνικές αναζητήσεις, έφτασε η στιγμή να γιορτάσουμε και φέτος το δημιουργικό κουκλοθέατρο όλοι μαζί, κουκλοπαίκτες, ερασιτέχνες, επαγγελματίες, κοινό που αγάπα και στηρίζει το κουκλοθέατρο.