Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Zaimph +Stellar Om Source Live

Zaimph +Stellar Om Source Live
To Κinky Kong φιλοξενεί δύο αποκαλυπτικές γυναικείες εκπροσώπους της μοντέρνας ψυχεδελικής σκηνής από την Νέα Υόρκη, Zaimph και Stellar Om Source. Την βραδιά θα ανοίξουν οι Βασίλης Κουλιγάς (Fbs) και Πάνος Αλεξιάδης (Rns).

Zaimph είναι το σόλο πρότζεκτ της Marcia Bassett, εικαστικό και μουσικό από την Νέα Υόρκη. Έχει εκδώσει δεκάδες κυκλοφορίες σε εταιρίες όπως Hospital Productions, W.M.O.r, Utech Records, Gypsy Sphinx, Volcanic Tongue και στην δική της Heavy Blossom. H Bassett κατά κύριο λόγο χρησιμοποιεί κιθάρα και φωνητικά για να δημιουργήσει ήχους που λαμπυρίζουν σε ένα σκούρο μεταλλικό ηχητικό θόρυβο από drones και ragas.


Stellar Om Source είναι το σόλο μουσικό όχημα της Γαλλίδας καλλιτέχνης Christelle Gualdi. Μουσικές ανησυχίες βασισμένες πάνω στην αναζήτηση της κοσμικής μεταφυσικής αποκαλύψεως, τα υπερβατικά του καθαρισμού και του τελετουργικού μεθοδισμού. Οι ήχοι της παραπέμπουν στον Terry Riley μέχρι και στην Alice Coltrane, μέσα σε μια μουσικότητα που χαρακτηρίζεται σαν την μεταφορά στο βασίλειο του ωκεανού μεσα απο τα αστέρια. Είναι μέλος του Νέου Υορκέζικου ψυχεδελικού συγκροτήματος No Neck Blues Band καθώς και ηγετικό μέλος της κολεκτίβας Way of the Cross .

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Αγόριαstonilio & Τεφλόν live @ six d.o.g.s
28.09.2016 13:25
Τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 4 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν αυτού του ευτυχούς γεγονότος, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνουν live - party γενεθλίων στο six d.o.g.s., που θα ανοίξουν οι Τεφλόν.
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Οι IAMX live στο Piraeus 117 Academy
05.02.2016 14:25
Το σκοτεινό ηχητικό σύμπαν των IAMX θα συναντήσει όσους μύστες της μουσικής τους βρεθούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στο Piraeus Academy.