Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Zaimph +Stellar Om Source Live

Zaimph +Stellar Om Source Live
To Κinky Kong φιλοξενεί δύο αποκαλυπτικές γυναικείες εκπροσώπους της μοντέρνας ψυχεδελικής σκηνής από την Νέα Υόρκη, Zaimph και Stellar Om Source. Την βραδιά θα ανοίξουν οι Βασίλης Κουλιγάς (Fbs) και Πάνος Αλεξιάδης (Rns).

Zaimph είναι το σόλο πρότζεκτ της Marcia Bassett, εικαστικό και μουσικό από την Νέα Υόρκη. Έχει εκδώσει δεκάδες κυκλοφορίες σε εταιρίες όπως Hospital Productions, W.M.O.r, Utech Records, Gypsy Sphinx, Volcanic Tongue και στην δική της Heavy Blossom. H Bassett κατά κύριο λόγο χρησιμοποιεί κιθάρα και φωνητικά για να δημιουργήσει ήχους που λαμπυρίζουν σε ένα σκούρο μεταλλικό ηχητικό θόρυβο από drones και ragas.


Stellar Om Source είναι το σόλο μουσικό όχημα της Γαλλίδας καλλιτέχνης Christelle Gualdi. Μουσικές ανησυχίες βασισμένες πάνω στην αναζήτηση της κοσμικής μεταφυσικής αποκαλύψεως, τα υπερβατικά του καθαρισμού και του τελετουργικού μεθοδισμού. Οι ήχοι της παραπέμπουν στον Terry Riley μέχρι και στην Alice Coltrane, μέσα σε μια μουσικότητα που χαρακτηρίζεται σαν την μεταφορά στο βασίλειο του ωκεανού μεσα απο τα αστέρια. Είναι μέλος του Νέου Υορκέζικου ψυχεδελικού συγκροτήματος No Neck Blues Band καθώς και ηγετικό μέλος της κολεκτίβας Way of the Cross .

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Lamia Bèdioui & The Desert Fish live στην Galerie Δημιουργών
04.01.2017 16:59
Ο Πολυχώρος Τέχνης “Galerie δημιουργών ” φιλοξενεί την Τυνήσια ερμηνεύτρια Lamia Bédioui με την μπάντα της The Desert Fish για ένα μοναδικό live με μεσογειακές μουσικές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Οι M.A.t. E. live στο Ίλιον plus
09.12.2016 13:42
Οι M.A.t.E λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του νέου τους άμπουμ "Transitions", έρχονται στην Αθήνα στο Ίλιον plus, για ένα μοναδικό live όπου θα παρουσιάσουν το σύνολο της δουλειάς τους. Drum 'n bass, Dubstep και Trip hop σε μία βραδιά που θα ανοίξουν οι LYD quartet.
Αγόριαstonilio & Τεφλόν live @ six d.o.g.s
28.09.2016 13:25
Τo Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 τα αγόριαstonilio έχουν γενέθλια και γίνονται 4 ετών. Υπ’ αφορμή, λοιπόν αυτού του ευτυχούς γεγονότος, όπως και κάθε χρόνο, διοργανώνουν live - party γενεθλίων στο six d.o.g.s., που θα ανοίξουν οι Τεφλόν.
Οι Polkar live στο Tiki Athens Bar
19.05.2016 13:19
Οι Polkar, λίγο πριν ανοίξουν τη συναυλία των Beirut στη Θεσσαλονίκη, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 με σκοπό να στήσουν ένα εκρηκτικό live στο Tiki Athens Bar στο Κουκάκι.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!