Το Faust παρουσιάζει τις επόμενες συναυλίες του και μας υπόσχεται ένα συναρπαστικό Απρίλιο.

Το πρόγραμμα
 
Τετάρτη 1-4 Bellville – H σκοτεινή ατμόσφαιρα των cabaret του μεσοπολέμου, η μελαγχολική και νοσταλγική διάθεση, οι λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά τη μουσική των Bellville. Οι επιρροές τους ξεκινούν από την jazz και την blues, το swing του μεσοπολέμου, την μουσική για το θέατρο, και κάθε μορφή σύγχρονης  προσέγγισης όλων των προηγουμένων.
 
Κυριακή 5-4 Andonis Andreou Quintet –  Ο γνωστός τρομπονίστας Αντώνης Ανδρέου μας συστήνει το jazz quintet του. Μαζί του τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί της jazz, ο Τάκης Πατερέλης, ο Γιώργος Κοντραφούρης, ο Κίμων Καρούτζος και ο Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης. Μία ξεχωριστή jazz βραδιά για τους λάτρεις της καλής μουσικής και των ευφάνταστων δεξιοτήτων!!!
 
Δευτέρα 6-4 Opera Chaotique 4 Year Celebration Party – 4 Χρόνια, 13 Χώρες, 325 Παραστάσεις, 1 Μεγάλο Πάρτι. Special Guests: Bukowski, De Sade, Tom Waits, The Phantom of the Opera, Voodoo Queen, Don Juan, Carmen, and many more friendly ghosts. (Γενική είσοδος: 8 ευρώ)
 
Τρίτη 7-4 Εύη Σιαμαντά – Μετά από ένα μικρό διάλλειμα η Εύη Σιαμαντά  ξαναεμφανίζεται στο Faust με 4 μουσικούς και  ρεπερτόριο soul, funk, R&b, swing, latin, pop  παρουσιασμένα με τον μοναδικό θεατρικό και επικοινωνιακό της τρόπο
 
Τετάρτη 15-4 Imitate your mother – Όλα ξεκίνησαν στην τροπική ζούγκλα της Κυψέλης. Imitate Your Mother ήταν η φράση που μυστηριωδώς εμφανίστηκε στον τοίχο του σαλονιού του Χραν. Ξεκίνησε έτσι να αναζητά το νόημα αυτής της φράσης μαζί με τους τρεις φίλους του, γνωρίζοντας πως μέσα από τη μουσική κάποια μέρα θα βρεθεί η εξήγηση.
 
Κυριακή 19-4 Hot Club de Grèce – Η μπάντα συνδυάζει το εκρηκτικό παίξιμο της gypsy jazz με το νοσταλγικό ήχο των 30s/40s, αλλά δεν σταματά εκεί. Ερμηνεύει γνώριμες μελωδίες της παλιάς Αθήνας μέσα από το ανάλαφρο ρυθμό της gypsy με δεξιοτεχνία και έντονο ταμπεραμέντο.
 
Δευτέρα 20-4 Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators – Πρόσκληση σε έναν χορό, με τα τζουκ μποξ να δονούνται  από το rock n roll,  στα μπλούζ του πάρτυ, την ψυχεδέλεια και το Garage,  σε έναν ξέφρενο ρομαντισμό και ένα παίξιμο που ξεχειλίζει ενέργεια.
 
Τρίτη 21-4 Melios Balkana Mama – Οι Melios Balkana Mama η πιο “γκρουβάτη” Balkan Brass Band της Αθήνας επιστρέφει στη σκηνή του “Faust Bar – Theatre – Art” με την μουσική παράσταση “Brass it Up”. H σκηνή του Faust παίρνει φωτιά με τους εκρηκτικούς Melios Balkana Mama να εκτοξεύουν τη διασκέδαση σας στο κόκκινο !! (Γενική είσοδος: 6 ευρώ)
 
Πέμπτη 23-4 Αδάμ Τσαρούχης – “Σαν ταινία” live – Ο Αδάμ Τσαρούχης σάς προσκαλεί σε ένα ξέφρενο party για την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου ”Σαν ταινία”. Ένας δίσκος με τραγούδια σε τζαζ ύφος και swing ρυθμούς. Μελωδίες από τις δεκαετίες των 50s – 60s. Ένα party με vintage διάθεση και πολύ χορό!

Κυριακή 26-4 EXPERIENCE KROTALA 2015 – Τρείς μουσικοί με πάθος για τα κρουστά, ο Ανδρέας Παπάς, ο Βαγγέλης Καρίπης και ο Πέτρος Κούρτης, ενώνονται για να μεταμορφώσουν αυτό το πάθος σε ένταση και χρώμα. Για τα KROTALA το πιο βαθιά παραδοσιακό γίνεται σύγχρονο, το πιο βαθιά τοπικό γίνεται παγκόσμιο.
 
Δευτέρα 27-4 Tuxedo Conspiracy – Μετά από 3 μήνες απουσίας από την μουσική σκηνή, ετοιμάζουν νέο υλικό, ανανεώνουν το πρόγραμμα τους και επιστρέφουν στην Αθήνα για μια εμφάνιση στο Faust. Την ατμόσφαιρα για το πάρτι πυροδοτούν ως opening act οι Royal Etiquettes.
 
Τρίτη 28-4 Angelika Dusk – Έχοντας ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της με το single “Love on your own terms” η Angelika Dusk θα παρουσιάσει μαζί με την μπάντα της επιλεγμένα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της καθώς και διασκευές αγαπημένων της κομματιών από καλλιτέχνες  της διεθνούς pop σκηνής.
 
Τετάρτη 29-4 Ζώρζ Πιλαλί & Soufra Band –  ‘Εργον  αναρχοφωτόμυστον, υπό του ακαδημαϊκού Ζωρζ Πιλαλί  και της λογιωτάτης Soufra Band. Εις την φιλολογική χοροεσπερίδα μας, θα αναγνωστούν κείμενα της ημετέρας σκηνής, ιατροδικαστικά δοκίμια, των επιφανεστέρων Ιατροφιλοσόφων, καθώς και θαυμαστάς Historias, που δύνανται να εξάψουν την φαντασία και το ενδιαφέρον του φιλοοθεάμωνος κοινού. (Γενική είσοδος: 10 ευρώ)