Το Περιβόλι τ’ Ουρανού, έναν χώρο όπου τα τραγούδια και οι φωνές έχουν γράψει ιστορία, επέλεξε ο Μανώλης Λιδάκης για να ερμηνεύσει τραγούδια που πάντα αγαπούσε και θαύμαζε κάποια από τα οποία υπάρχουν ήδη στη δισκογραφία του με τις υπογραφές του Βασίλη Τσιτσάνη, του Μίκη Θεοδωράκη, του Σταύρου Ξαρχάκου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Άκη Πάνου.

Τραγούδια που έχουμε ακούσει για πρώτη φορά από τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Νίκο Ξυλούρη και τον Στράτο Διονυσίου οι οποίοι αποτελούν σχολή για τον Μανώλη Λιδάκη.

Έτσι, πέρα από τις προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες που έχτισαν το ερμηνευτικό του προφίλ, ο σπουδαίος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει  τραγούδια ορόσημα της ελληνικής δισκογραφίας όπως «Το θολωμένο μου μυαλό», «Κλάψτε ουρανοί κι αστέρια» «Η ζωή μου όλη», «Λαϊκός Τραγουδιστής» τα περισσότερα εκ των οποίων έχει ηχογραφήσει στο παρελθόν.

Μαζί του μία νέα φωνή, η Ευτυχία Μητρίτσα που με τις ερμηνευτικές της δυνατότητες  αναδεικνύει τη θηλυκή έκφραση των τραγουδιών και αποδίδει εξαίσια  τα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού της Μαρίκας Νίνου και άλλων μεγάλων γυναικείων φωνών.

Το ανανεωμένο και πασίγνωστο μαγαζί της Πλάκας το Περιβόλι τ΄Ουρανού που έχει φιλοξενήσει τεράστιους καλλιτέχνες και έχει γλεντήσει σε αυτό όλη η καλλιτεχνική Αθήνα, ζωντανεύει και πάλι με έναν από τους σπουδαιότερους έλληνες ερμηνευτές που μπορεί όσο λίγοι σύγχρονοί του να αναδείξει τα κλασικά διαμάντια της ελληνικής μουσικής.

Στο Περιβόλι τ’ Ουρανού έναν χώρο φιλόξενο, που συνδυάζει τα γνώριμα παραδοσιακά στοιχεία μιας παλιάς κοσμικής Πλακιώτικης ταβέρνας του τότε με την πιο ξεκάθαρη και σύγχρονη αισθητική του σήμερα ο Μανώλης Λιδάκης και η Ευτυχία Μητρίτσα μας ταξιδεύουν στον χρόνο και μας υποδέχονται με τραγούδια που τους μάγεψαν!

Μαζί τους οι μουσικοί:

Νίκος Παπαναστασίου – Πλήκτρα, ακορντεόν, ενορχηστρώσεις
Γιώργος  Σπηλιόπουλος – Μπουζούκι
Γιάννης  Άννινος – Ακουστικό μπάσο
Σπύρος Δέλτα – Κιθάρα
Βασίλης Ραψανιώτης – Βιολί

Ηχοληψία: Βασίλης Αζίσης
Φωτισμοί: Αζάαντ Χαραλάμπους

Οργάνωση Παραγωγής: Ηχόχρωμα