Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις συναντήσεις - πρόλογος στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, Στροχάιμ στο Από Μηχανής Θέατρο

Τρεις συναντήσεις - πρόλογος στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, Στροχάιμ στο Από Μηχανής Θέατρο

Με αφορμή την έναρξη των παραστάσεων του έργου του Δημήτρη Δημητριάδη, Στροχάιμ, στις 22 Απριλίου, η Εταιρεία Θεάτρου Συν Επί, διοργανώνει στο Από Μηχανής Θέατρο, τρεις συναντήσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στις 30 Μαρτίου, 6 και 20 Απριλίου ώρα 9:00 μ.μ.

Ο Άκις Βλουτής, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και η Αγλαΐα Παππά μας προσκαλούν σε μία συνάντηση με το κινηματογραφιστή – ηθοποιό και σεναριογράφο Έριχ φον Στρόχαϊμ.

Πρόκειται για τρείς συναντήσεις - πρόλογο στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη  Στροχάιμ, ένα έργο αναφορά στην μη αποδοχή του διαφορετικού.
Κατά την διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν τα εξής:

1. Aποσπάσματα από το Sunset Boulevard
2. Aναφορά στο έργο του Εριχ Φον Στρόχαϊμ  (ένας από τους τρεις ηθοποιούς)
3. Ο Δημήτρης Δημητριάδης γράφοντας τον Στρόχαϊμ
4. Παρουσίαση σκηνών σε μορφή αναλογίου από το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη Στρόχαϊμ
5. Αποσπάσματα από τις ταινίες του Εριχ Φον Στρόχαϊμ

Στο τέλος της βραδιάς, οι ηθοποιοί μαζί με τους καλεσμένους θα συζητήσουν πίνοντας κρασί και ακούγοντας μουσικές τόσο της εποχής όσο και πιο σύγχρονες, που αντανακλούν το έργο του Εριχ Φον Στροχάιμ.

Διάρκεια: 60'

Σχετικές ειδήσεις
Τρώας, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
09.02.2017 10:05
Η Ομάδα Σημείο Μηδέν παρουσιάζει σε πανελλήνια πρώτη το έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «ΤΡΩΑΣ, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από τις 27 Φεβρουαρίου 2017 και για 12 παραστάσεις.
Τέχνη, ένας μονόλογος του Δημήτρη Δημητριάδη στο Bios
11.11.2016 15:29
Ο Δημήτρης Τσιάμης παρουσιάζει στο Bios τον μονόλογο Τέχνη, ένα κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.
Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Aλκμήνη
29.09.2016 11:43
Η παράσταση Διαδικασίες Διακανονισμού Διαφορών, του Δημήτρη Δημητριάδη, που ξεκίνησε στο περυσινό Off Off Athens Theatre Festival παρουσιάζεται στο Θέατρο Αλκμήνη σε σκηνοθεσία Ζωρζίνας Τζουμάκα, από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις.
Insenso, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
28.09.2016 15:30
Το θεατρικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Insenso», που σκηνοθετεί ο Πέτρος Σεβαστίκογλου με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Καζάζου, φιλοξενείται στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών από 1η μέχρι 9 Οκτωβρίου.
«Insenso», του Δημήτρη Δημητριάδη από το Ινστιτούτο Γκροτόφσκι στο Θέατρο Τέχνης
22.07.2016 11:02
Το Θέατρο Τέχνης παρουσιάζει από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016 την πολωνική παραγωγή «Insenso» του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία Πέτρου Σεβαστίκογλου με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Καζάζου.