Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Προσφορά για το live των Dalek!

Προσφορά για το live των Dalek!
H Alterground, θέλοντας να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την εγχώρια δυναμική του My Space, εξασφαλίζει είσοδο 2 ατόμων στην συναυλία των φοβερών Dalek και της ανερχόμενης δύναμης της Americana, Fulton Lights, με την καταβολή συνολικού αντιτίμου ίσου με την αγορά ενός μόνο εισιτηρίου!

Αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας στο ταμείο του an club το Σάββατο 15 Νοεμβρίου, θα έχετε αυτόματα την ευκαιρία να δειτε την συναυλία μαζί με την φίλη σας η τον φίλο σας, καταβάλλοντας την αξία ενός μονάχα εισιτηρίου επί συνόλου. δυο άτομα αντί για ένα δηλαδή!

Πως; Η  διαδικασία είναι απλή. Στέλνοντας e-mail me το όνομα σας και το επώνυμο σας και το url του profile σας στο my space στην διεύθυνση  alterground@aol.com. Αναγκαία συνθήκη για να γίνει αυτό, είναι να είσαι φίλος του profile της alterground στο my space. Ακόμα κι αν δεν είστε όμως, έχχετε όλο τον χρόνο να γίνετε και να επωφεληθείτε την προσφορά μέχρι το ερχόμενο Σάββατο με τον ακόλουθο τρόπο: Μπαίνετε στο  www.myspace.com/alterground και κάνε  ένα friend request. Από την στιγμή που θα το αποδεχτούν, στέλνετε e-mail στην προαναφερθείσα διεύθυνση με τα προαναφερθέντα στοιχεία ώστε να έχετε δικαίωμα εισόδου 2 ατόμων στην τιμή του ενός...

Σχετικές ειδήσεις
Ο Φοίβος Δεληβοριάς live στο Ναύπλιο
16.11.2016 15:21
Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ο «Μαύρος Γάτος», στο Ναύπλιο υποδέχεται τον Φοίβο Δεληβοριά για μια δυναμική live εμφάνιση.
Οι Jane Doe με νέο υλικό live στο Eightball
04.10.2016 16:50
Οι Jane Doe επιστρέφουν στη σκηνή του Eightball μετά από 6 μήνες με καινούργιο υλικό και ετοιμάζονται να δώσουν μία από εκείνες τις συναυλίες που τους έχουν κατατάξει στα "εγχώρια συγκροτήματα που πρέπει να δεις on stage".
Ακύρωση - Ο Michel Camilo live στο Gazarte
11.05.2016 15:55
H ενέργεια μιας... τροπικής καταιγίδας σε 88 πλήκτρα! Kάτοχος Grammy, Latin Grammy και Emmy, ο διάσημος πιανίστας, συνθέτης και παραγωγός Michel Camilo έρχεται στην Αθήνα το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, για μία συναυλία στο Gazarte! - Η συναυλία ακυρώνεται
Γνωστοί και άγνωστοι θησαυροί IV: συναυλία από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
05.05.2016 13:42
Πολυσχιδής αρχιμουσικός και παιδαγωγός, ο Γερμανός Κρίστοφ Πόππεν είναι πλέον, όχι μόνον ένας συχνός συνεργάτης, αλλά κι ένας μεγάλος φίλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, η οποία τον ευγνωμονεί για την προσφορά του και την παρουσία του που αναμένεται πάντα με μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι Sound Explosion live στο Fuzz Club
07.04.2016 11:57
Οι Sound Explosion, ίσως η θρυλικότερη garage μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή, επιστρέφουν! Σχεδόν μία δεκαετία μετά την τελευταία τους συναυλία, θα ανέβουν και πάλι μαζί στη σκηνή του Fuzz Live Music Club, για μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 16 Απριλίου! Τη βραδιά θα ανοίξουν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, οι Mongrelettes!