Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Bad Spencer, Professional Crap Dancers & a.metz στο Ρομάντσο

Οι Bad Spencer, Professional Crap Dancers & a.metz στο Ρομάντσο

Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, μετά τα μεσάνυχτα, οι Bad Spencer, Professional Crap Dancers και a.metz, καλεσμένοι στο club του Ρομάντσο.

 

Bad Spencer (Yes it does!! Sure it does!!)

O Bad Spencer είναι μέλος και resident DJ της DIY mobile party ομάδας Yes it does!! Sure it does!! που εδώ και 7 περίπου χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ως DJ δεν του αρέσει να κατηγοριοποιείται πίσω από μια ταμπέλα και ανάλογα με τις συνθήκες μπορεί να παίξει πολυσχιδή set απάρτιζόμενα από πολλά μουσικά είδη. Έχει εμφανιστεί σε πολλά parties εντός και εκτός Αθηνών αλλά και στο Λονδίνο δίπλα σε DJs όπως Erol Alkan, Greg Wilson, Cosmo Vitelli, Trevor Jackson, Shit Robot, The Glimmers, The Magician, Serge Santiago Eric "Dr Dunks" Duncan, Bottin, Duke Dumont, Rory Philips κ.α.

 

Professional Crap Dancers

Τους Professional Crap Dancers δεν τους βλέπει η μέρα, περνάνε τον χρόνο τους μέσα στο υπόγειο κρησφύγετο τους κάνοντας συνεχώς σχεδία για παγκόσμια κυριαρχία. Σε μια από τις εξόδους τους στον έξω κόσμο θα έχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στο Ρομάντσο. Slo mo chuggers, mutant disco, ebm και techno.

 

a.metz (Analogue)

O Άρης Μετζηδάκης (a.metz) ασχολείται από το 2000 συλλέγοντας μουσική και συμμετέχοντας σε διάφορα project όπως τα Technimbus, Perverts και Double Click αλλά και σε event με διεθνούς φήμης DJs και παραγωγούς όπως οι DJ Rush, Deetron, Danilo Vigorito, Redhead, Tom Hades, Q’Hey, Frank Vitta και Pet Duo. Το 2013, ύστερα από 3 χρόνια αποχής, επανήλθε δημιουργώντας μαζί με τους Jerm & Mr.M το Analogue, παίζοντας σε γνωστά club της Αθήνας καθώς με πολλούς DJs όπως οι Len Faki, Ben Sims, Oscar Mulero, Tommy Four Seven, Jonas Kopp, Rodhad, Shifted, Pete Swanson, Distant Echoes, Alexander Kowalski, Rebekah, Marco Bailey, UVB, Eric Sneo.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Afrodyssey Orchestra live στο Ρομάντσο
05.12.2016 14:39
Το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Afrodyssey Orchestra την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
BLNK invites you to PLAY @ Ρομάντσο
06.05.2016 15:34
Παρατηρώντας το παιχνίδι και την επίδραση αυτού στη ζωή του ανθρώπου, η ομάδα BLNK αντιλαμβάνεται το clubbing ως μια μορφή ενήλικου παιχνιδιού και δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία παντρεύει την τέχνη με την rave κουλτούρα, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.