Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Δεν είναι αυτό που νομίζεις για μία μόνο παράσταση στο Θέατρο Φαργκάνη

Δεν είναι αυτό που νομίζεις για μία μόνο παράσταση στο Θέατρο Φαργκάνη

Το «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ», είναι μια σύγχρονη κωμωδία με πολλές τρελές καταστάσεις και ατακαδόρικους διαλόγους, και έρχεται για μία μόνο παράσταση τη Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 στο Θέατρο Φαργκάνη.

 

Πως εξελίσσεται μια υπόθεση υιοθεσίας με φόντο μια κηδεία;

 

Η κόντρα μεταξύ ενός καθολικού ιερέα και μιας δωδεκαθεϊστριας, η αντιπαράθεση ενός χρυσαυγίτη και ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και οι άστατοι χαρακτήρες τριών αδελφών και ενός ψυχολογικά άρρωστου φίλου… βάζουν σε σκέψη την κοινωνική λειτουργό...

 

Είναι κατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον για την υιοθέτηση του παιδιού;

 

Τι θα γίνει στο τέλος;

Ό,τι και να γίνει….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

 

Κείμενο:  Καραμπέλκος Γιάννης

Σκηνογραφία: Παπακωνσταντίνου Ελισσάβετ-Τρύφων Γιαβάλκας

Ήχος-Φωτισμός: Πηδάσης Φίλιππας

Σκηνοθεσία: Καραμπέλκος Γιάννης

Διανομή: Δημήτρης Δούτσης,  Ελισάβετ   Παπακωνσταντίνου, Μαρία Καραϊσάρογλου, Ματίνα Τσένκου, Άννα Χλωροτύρη, Γιάννης Καραμπέλκος, Γιάννης Μυλωνάς, Τρύφων Γιαβάλκας, Γκιούρος Γρηγόρης.

Σχετικές ειδήσεις
NORDOST του Τόρστεν Μπουχστάινερ στο Θέατρο Άβατον
14.04.2016 13:13
«..Νομίζεις πάντα πως είσαι ασφαλής: στο σπίτι σου, στο μετρό, στο εμπορικό κέντρο, στα Μακ Ντοναλτς. Αλλά αυτό είναι ψέμα…»
Μηδέν, από την ομάδα “arTις ει” για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Φαργκάνη
09.02.2016 12:05
Η παράσταση «ΜΗΔΕΝ» που μάγεψε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει από την καλλιτεχνική ομάδα “arTις ει” για έξι μόνο παραστάσεις από τις 13 Φεβρουαρίου 2016 στο Θέατρο Φαργκάνη.
Μάνα είναι μόνο… ένας, των Ζαν Ζακ Μπρικέρ και Μωρίς Λασέγκ στο Θέατρο Αθηνά
28.01.2016 12:26
Το Θέατρο Αθηνά παρουσιάζει από τις 5 Φεβρουαρίου 2016 την παράσταση Μάνα είναι μόνο… ένας των Ζαν Ζακ Μπρικέρ και Μωρίς Λασέγκ, βασισμένο στο έργο του Masculin Singulier.
Χαμένοι Ποιητές για δύο παραστάσεις στο Θέατρο Φαργκάνη
27.01.2016 12:15
Βασισμένο στην βραβευμένη ταινία Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ η παράσταση ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ που μάγεψε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε, επιστρέφει για 2 μόνο παραστάσεις, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:00μ.μ. στο ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗ.
Αυτό που περισσεύει, της Αιμυλίας Παπαδάκου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
14.12.2015 16:25
"Αυτό που περισσεύει" είναι ο τίτλος της παράστασης της Αιμυλίας Παπαδάκου, όπου η σύγχρονη ελληνική ποίηση μεταπλάθεται σε θεατρική πράξη. Ανεβαίνει από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 έως την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.