Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Δεν είναι αυτό που νομίζεις για μία μόνο παράσταση στο Θέατρο Φαργκάνη

Δεν είναι αυτό που νομίζεις για μία μόνο παράσταση στο Θέατρο Φαργκάνη

Το «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ», είναι μια σύγχρονη κωμωδία με πολλές τρελές καταστάσεις και ατακαδόρικους διαλόγους, και έρχεται για μία μόνο παράσταση τη Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 στο Θέατρο Φαργκάνη.

 

Πως εξελίσσεται μια υπόθεση υιοθεσίας με φόντο μια κηδεία;

 

Η κόντρα μεταξύ ενός καθολικού ιερέα και μιας δωδεκαθεϊστριας, η αντιπαράθεση ενός χρυσαυγίτη και ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς επίσης και οι άστατοι χαρακτήρες τριών αδελφών και ενός ψυχολογικά άρρωστου φίλου… βάζουν σε σκέψη την κοινωνική λειτουργό...

 

Είναι κατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον για την υιοθέτηση του παιδιού;

 

Τι θα γίνει στο τέλος;

Ό,τι και να γίνει….ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

 

Κείμενο:  Καραμπέλκος Γιάννης

Σκηνογραφία: Παπακωνσταντίνου Ελισσάβετ-Τρύφων Γιαβάλκας

Ήχος-Φωτισμός: Πηδάσης Φίλιππας

Σκηνοθεσία: Καραμπέλκος Γιάννης

Διανομή: Δημήτρης Δούτσης,  Ελισάβετ   Παπακωνσταντίνου, Μαρία Καραϊσάρογλου, Ματίνα Τσένκου, Άννα Χλωροτύρη, Γιάννης Καραμπέλκος, Γιάννης Μυλωνάς, Τρύφων Γιαβάλκας, Γκιούρος Γρηγόρης.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μαντάμ Σουσού έρχεται στο Θέατρο Παλλάς!
06.02.2017 12:47
Η δημοφιλής κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, Μαντάμ Σουσού θα αποτελέσει την εναρκτήρια παράσταση του Παλλάς για τη σεζόν 2017-2018 σε παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που αναλαμβάνουν τη διαχείριση του ιστορικού Θεάτρου για τα επόμενα 10 χρόνια.
Με την παράσταση «Το όνομά μου είναι Rachel Corrie» κλείνει το Φεστιβάλ Ρεματιάς
19.09.2016 14:59
Μια παράσταση – ντοκουμέντο για τους αγώνες των λαών, Το όνομά μου είναι Rachel Corrie των Άλαν Ρίκμαν, Κατερίνα Βίνερ, είναι η τελευταία εκδήλωση που φιλοξενεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2016, Νύχτες Αλληλεγγύης.
Η Κατερίνα του Γιώργου Νανούρη στο Θέατρο Εγνατία
07.09.2016 16:29
Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε για 2 συνεχόμενες χρονιές στην Αθήνα ! Στο θέατρο Εγνατία , από την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, για δέκα μόνο παραστάσεις.
NORDOST του Τόρστεν Μπουχστάινερ στο Θέατρο Άβατον
14.04.2016 13:13
«..Νομίζεις πάντα πως είσαι ασφαλής: στο σπίτι σου, στο μετρό, στο εμπορικό κέντρο, στα Μακ Ντοναλτς. Αλλά αυτό είναι ψέμα…»
Το Μεγάλο Μας Τσίρκο του Ι. Καμπανέλλη στο Θέατρο Φαργκάνη
28.03.2016 14:38
«Το Μεγάλο Μας Τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη, ένα έργο γεμάτο Ελλάδα, μετά την επιτυχία που σημείωσε στον Πολυχώρο Nodo Junior, θα παρουσιαστεί για 4 μοναδικές παραστάσεις στο Θέατρο Φαργκάνη στις 15-16-17-18 Απριλίου 2016, στις 21:15, από την Εταιρεία Θεάτρου Λαμπιόνι.