Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Prodigy με νέο άλμπουμ

Prodigy με νέο άλμπουμ
Οι Prodigy ανακοινώνουν το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο Invaders Must Die, το οποίο θα κυκλοφορήσει από το νεοσύστατο label τους Take Me To The Hospital με την συνεργασία της Cooking Vinyl, στην Ελλάδα από την Hitch Hyke.

Οι Prodigy όχι μόνο μας έχουν χαρίσει μερικά κλασικά hit, όπως τα Outer Space, Everybody In the Place, Charley Says, Firestarter και Smack My Bitch Up, αλλά έδωσαν και ένα νέο, αξιόπιστο και ασυμβίβαστο πρόσωπο στην dance μουσική , με την προσωπικότητα και το attitude του punk (και στο μεταξύ πούλησαν και 16 εκατομμύρια άλμπουμ!).
 
Στο Invaders Must Die, o Liam Howlett, o Keith Flint και ο Maxim συμμετέχουν όλοι, για πρώτη φορά μαζί από την εποχή του Fat Of The Land (1997). Το αποτέλεσμα είναι μια επιστροφή στα καλύτερα τους, ένας συνδιασμός old school χορευτικού θορύβου με τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.
 
Η μπάντα θα βγεί στο δρόμο ήδη για ζέσταμα τον Δεκέμβριο, πραγματοποιώντας ένα βρετανικό academy tour που έγινε sold out σε μία ώρα, ενώ τον Απρίλιο ξεκινάει μεγάλη περιοδεία σε στάδια και φεστιβάλ.

 

Σχετικές ειδήσεις
Where’s The Revolution, το 1ο single από το νέο άλμπουμ των Depeche Mode
03.02.2017 15:22
Λίγους μήνες πριν την εμφάνισή τους στην Αθήνα, στις 17 Μαΐου στο Terra Vibe, οι Depeche Mode ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ “Spirit”.
Hardwired…To Self-Destruct: Νέο αλμπουμ των Metallica
17.11.2016 11:47
Οι Metallica κυκλοφορούν το 11ο στούντιο άλμπουμ τους, Hardwired…To Self-Destruct, στις 18 Νοεμβρίου, από την Blackened Recordings.
“Here”:  Το νέο άλμπουμ της Alicia Keys
02.11.2016 12:03
Η βραβευμένη παραγωγός, δημιουργός και τραγουδίστρια, Alicia Keys επιστρέφει με νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Sony Music και τη Feelgood Records.
“Je Di Oui”: Το νέο άλμπουμ των  Pink Martini
01.11.2016 13:31
Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Pink Martini, επιστρέφουν και μας προσκαλούν σε χαρούμενους ήχους με το νέο τους άλμπουμ “Je Di Oui” που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.