Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Prodigy με νέο άλμπουμ

Prodigy με νέο άλμπουμ
Οι Prodigy ανακοινώνουν το πέμπτο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο Invaders Must Die, το οποίο θα κυκλοφορήσει από το νεοσύστατο label τους Take Me To The Hospital με την συνεργασία της Cooking Vinyl, στην Ελλάδα από την Hitch Hyke.

Οι Prodigy όχι μόνο μας έχουν χαρίσει μερικά κλασικά hit, όπως τα Outer Space, Everybody In the Place, Charley Says, Firestarter και Smack My Bitch Up, αλλά έδωσαν και ένα νέο, αξιόπιστο και ασυμβίβαστο πρόσωπο στην dance μουσική , με την προσωπικότητα και το attitude του punk (και στο μεταξύ πούλησαν και 16 εκατομμύρια άλμπουμ!).
 
Στο Invaders Must Die, o Liam Howlett, o Keith Flint και ο Maxim συμμετέχουν όλοι, για πρώτη φορά μαζί από την εποχή του Fat Of The Land (1997). Το αποτέλεσμα είναι μια επιστροφή στα καλύτερα τους, ένας συνδιασμός old school χορευτικού θορύβου με τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας.
 
Η μπάντα θα βγεί στο δρόμο ήδη για ζέσταμα τον Δεκέμβριο, πραγματοποιώντας ένα βρετανικό academy tour που έγινε sold out σε μία ώρα, ενώ τον Απρίλιο ξεκινάει μεγάλη περιοδεία σε στάδια και φεστιβάλ.

 

Σχετικές ειδήσεις
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Skeleton Tree: Το νέο άλμπουμ των Nick Cave & Bad Seeds
02.09.2016 11:31
Το νέο άλμπουμ του Nick Cave μαζί με τους Bad Seeds θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου από την Feelgoog records, τρία χρόνια μετά το “Push The Sky Away” που γνώρισε τεράστια επιτυχία.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.
Νέο άλμπουμ από τους Warpaint
11.08.2016 10:50
Οι Warpaint θα κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Heads Up” από την Rough Trade στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Playground Theory με νέο υλικό live στο Ίλιον plus
15.01.2016 11:33
Τη Δευτέρα 18/1/2016 κυκλοφορεί το digital single “Rain” των Playground Theory. Πρόκειται για το δεύτερο single μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Connect The Dots” που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 28/1 από την Puzzlemusik. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η πρώτη live παρουσίαση του άλμπουμ στο ΙΛΙΟΝ plus.