Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Gus & Bonso live @ Nid

Gus & Bonso live @ Nid

Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, οι Gus & Bonso επιστρέφουν στο club Nid για ένα all night long dj set.

 

Από την αρχή της βραδιάς μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα κάνουν ένα μουσικό πέρασμα με επιλεγμένα κομμάτια από το παρελθόν μέχρι σήμερα με βάση την house και την techno.

 

Βιογραφικό:

Το δίδυμο με βάση την Αθήνα δημιουργήθηκε το 2007 και από την αρχή φάνηκε ότι ήρθε για να μείνει. Μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν στο Drazel οι Gus & Bonso συνέχισαν το Αθηναϊκό residency τους στο Animal Club και τον χειμώνα που μας πέρασε ήρθε η συνεργασία με τις ομάδες Playground & Lemon με βάση το Sixx, στο booth του οποίου συνεργάστηκαν με μια σειρά απο πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες . Στη Θεσσαλονίκη μετά από δυο χρονιές ως residents του Monroe club, φέτος συνεχίζουν στο Club Division. Η επιμονή τους στον ήχο τους, ο οποίος χαρακτηρίζεται από deep vibes και Tech στοιχεία, τους έχει ανταμείψει με μια σειρά από εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. H κυκλοφορίες τους στην Rhythmetic Records όσο και στην Quantized, αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και είναι χαρακτηριστικές του προσανατολισμού τους.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Alcest live στο Fuzz Live Music Club!
03.02.2017 10:35
Οι Γάλλοι Alcest, πρωτοπόροι του post metal / shoegaze ή “blackgaze” ήχου, επιστρέφουν στην Αθήνα για το πρώτο τους μεγάλο headline show, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club!
Eva Sakellari & The SoulVibes live στο Τρένο στο Ρουφ
23.06.2016 11:37
Οι Eva Sakellari & The SoulVibes, μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση στο Θεατρικό Βαγόνι, επιστρέφουν για ένα μουσικό live στη δροσερή Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ και "ντύνουν" τη βραδιά με ήχους soul, blues, pop και funk.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Οι Μαρσύας επιστρέφουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
16.03.2016 11:51
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί την Κυριακή 20 Μαρτίου για 2η φορά στο Γυάλινο – UpStage σε ένα μουσικό ταξίδι προς το όρος Τμώλον, με βάρκα την ξεχωριστή μουσική του.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».