Η Idra Kayne συναντά τους Just Dance για ένα εκρηκτικό live στο Σταυρό του Νότου Plus, την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Η Idra Kayne είναι με βεβαιότητα η νέα αποκάλυψη της soul funk σκηνής της χώρας μας. Με υπέροχα ολοκληρωμένη φωνή, με τόσο ζωντανή και μεστή σκηνική παρουσία, που νομίζεις πως η σκηνή είναι φτιαγμένη γι’ αυτήν.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα από πατέρα Ουγκαντέζο και μητέρα Ελληνίδα. Με σπουδές 15 ετών στο χορό (κλασικό μπαλέτο και jazz), στη φωνητική (με τη Νένη Ζάππα, ενώ το 2007 αποφοίτησε από το Vocal Art Academy), με σεμινάρια τραγουδιού, σύνθεσης, ενορχήστρωσης και beatbox στο Rotterdam, στα πλαίσια του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Roots & Routes.

Με τη μουσική ασχολείται επαγγελματικά από το 2000, οπότε και ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις της σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το 2007 εμφανίστηκε ως support act των DeLa Soul στο φεστιβάλ “Meet The Streets” και από το 2008 έως και σήμερα συνεργάζεται με πολλούς καλλιτέχνες δισκογραφικά αλλά και σε live εμφανίσεις.

Το 2011 κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο επιτυχημένο musical τουJonathan Larson, “Rent” και τον Ιανουάριο 2012 κυκλοφορεί το πρώτο της άλμπουμ «Don’t Walk Away” με το ομότιτλο πρώτο single της να επιλέγεται σαν τραγούδι τριμήνου από το Jumping Fish.

Τo δεύτερο single “Love Love Love” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2012 με ένα video clip γυρισμένο στην Αθήνα και το L.A. Το 2102 και 2013 συνεχίζει τις συμμετοχές της στα μιούζικαλ “Fame” και “Annie”.

Τον Απρίλιο 2013, συμμετείχε ως opening act στη συναυλία της Hannah Williams στο FUZZ Club και στις Nouvelle Vague Days του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper, ενώ το καλοκαίρι του 2013 κάνει μια μοναδική συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.

H ίδια ασχολείται και με το θέατρο από το 2011 με συμμετοχή στην οπερέττα “Η Κόρη της Καταιγίδος” (2011) και στα μιούζικαλ RENT (2012), FAME (2013) ΑΝΝΙΕ (2013) και PRISCILLA (2014)…

H Idra ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα του 2014 και συνεχίζει τις ζωντανές εμφανίσεις.

Παρέα με την dreamteam, όπως η ίδια την ονομάζει, και η οποία είναι:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΒΙΤΣΑΝΟΣ –KEYBOARDS
ΦΩΤΗΣ ΔΕΛΗΝΙΚΟΛΑΣ – ΚΙΘΑΡΑ
ΚΩΣΤΗΣ ΒΗΧΟΣ – ΜΠΑΣΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΣΙΝΑΚΟΣ – ΝΤΡΑΜΣ

Οι Just Dance είναι μία από τις μεγαλύτερες live Funk μπάντες της πόλης, 10 απ’τους πιο περιζήτητους μουσικούς της ελληνικής jazz, rock, pop σκηνής σε ένα δυναμικό εκρηκτικό ρυθμικό κοκτέηλ dirty soul και φινετσάτης funk . Οι JUST DANCE ζωντανεύουν τραγούδια των θρύλων της Funk όπως Τower of power, Chaka Khan, Stevie Wonder, Chuck Brown, Tom Jones και πολλούς άλλους ακόμα, σε μια διαδρομή από τα 60s μέχρι τα 90s και την ατμόσφαιρα του Βrooklyn και της Νέας Ορλεάνης.

Ξεκινώντας με μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων το 2012 στο «Σταυρό του Νότου» και στο «Κοο Κοο» οι JUST DANCE έρχονται και πάλι με τα πιο ανεβαστικά grooves και τη μοναδική τους ενέργεια να ξεσηκώσουν το κοινό και τη διάθεση όλων.

Οι Just Dance είναι:


Θαλεια Παλιβιδα – Φωνή

Κατερινα Κοζαδινου– Φωνη

Γιώργος Μπίλιος – Φωνή

Αστέρης Παπασταματάκης – Πλήκτρα

Sam Marlieri – Σαξόφωνο

Δημήτρης Παπαδοπουλος – Τρομπέτα

Γιώργος Ζαρέας – Τρομπόνι

Πέτρος Βασιλειάδης – Μπάσο

Άγγελος Τσιμιδάκης – Κιθάρα

Νίκος Παγώνης – Τύμπανα

Δημήτρης Καρπουζας – Ήχος

Μελινα Ζερβακη– Φωτα