Η γνωστή συνθέτρια και ερμηνεύτρια Μαρία Ρεμπούτσικα θα μας ταξιδέψει με το μαγικό της δοξάρι, με αέρα jazz και πρώτο σταθμό την Ελλάδα του Μάνου Χατζηδάκι σε latin προορισμούς και με ενδιάμεσους σταθμούς στα λιμάνια του Cape Verde και της Αργεντινής.

Μαζί της ο Γιώργος Κωνσταντινίδης στο πιάνο, μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ απο τo ’90 έως το 2013 και ιδρυτικό μέλος της Ορχήστρας εγχόρδων Crescendo. Το ντουέτο μάς υπόσχεται μια υπέροχη βραδιά με γνωστές μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε, σε jazz χρωματικές διασκευές της συνθέτριας. Μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα, αντίδοτο στον κυνισμό του σήμερα.

Η Μαρία Ρεμπούτσικα γεννήθηκε στην Κάτω Αχαία. Ξεκίνησε μαθήματα βιολιού σε ηλικία 5 ετών. Τελείωσε τις σπουδές της στα ανώτερα θεωρητικά στο Απολλώνιο Ωδείο.  Σε νεαρή ηλικία δημιουργεί το πρώτο της μουσικό σχήμα, ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΑΦΟΙ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ, με τα αδέρφια της. Έχει τραγουδήσει με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και μέχρι το κλείσιμο της ΕΡΤ ήταν μέλος στα Μουσικά  σύνολα, κάνοντας περιοδείες στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί σόλο καριέρα και συνεργάζεται με πολλούς μουσικούς σε δισκογραφίες και live. Είναι επίσης καθηγήτρια Μουσικής και Ισπανικών. Η Μαρία Ρεμπούτσικα έχει τραγουδήσει δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Παπάζογλου, Βασίλης Λέκκας, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Δήμητρα Γαλάνη, κ.ά.

Ως βιολονίστρια έχει συνεργαστεί με ξένους και έλληνες μουσικούς και συνθέτες όπως οι Eric Burdon, Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης, Γιώργος Νταλάρας, Μαρινέλλα, Χάρις Αλεξίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Χρήστος Νικολόπουλος, Γλυκερία, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, κ.ά. Επίσης, έχει συνεργαστεί με την αδελφή της, Ευανθία Ρεμπούτσικα, για το soundtrack της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα».

Δισκογραφία: Το 1999 κυκλοφορεί το πρώτο της cd με τίτλο «Με Αέρα και Πνοή» σε μουσική και στίχους δικούς της και η δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο «Film Noir» κυκλοφορεί το 2009 με τη συμμετοχή διακεκριμένων μουσικών.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στον Πειραιά είναι διπλωματούχος βιολονίστας, μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ την περίοδο 1991-1992 και από το 1998 έως το 2013. Έχει διατελέσει μέλος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο θέατρο «Ακροπόλ» και διδάσκει βιολί. Είναι ιδρυτικό μέλος του κουαρτέτου εγχόρδων Crescendo με καλλιτεχνική δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διευθύνει την Παιδική και Εφηβική Ορχήστρα του «Ελληνικού Κόσμου», την Παιδική Χορωδία Θρακομακεδόνων, την Παιδική Χορωδία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Παιανίας και τη μαθητική ορχήστρα «Παιδικά βιολιά και ΣΙΑ» του Εθνικού Ωδείου Πειραιά. Τα τελευταία δέκα χρόνια ενορχηστρώνει και διασκευάζει τα μουσικά θέματα των παιδικών θεατρικών παραστάσεων που ανεβάζει η εταιρία «Μαγικές Σβούρες» (θέατρο «Ιλίσια», θέατρο «Αθηνών»). Είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων (Το μπλοκάκι ενός UFO, Η Σιρεφά και οι χαμένες νότες, Κάποτε στην Μελωδιούπολη, Μια πόλη μα ποια πόλη). Για τη χειμερινή περίοδο 2014-2015 παρουσιάζει στον «Ελληνικό Κόσμο» τη θεατρική διασκευή του βιβλίου του Κάποτε στη Μελωδιούπολη.