Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Regular rules + Χρ. Παπακωνσταντίνου

Regular rules + Χρ. Παπακωνσταντίνου
Regular rules και ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου live στο  Kinky Kong την Τρίτη 18 Νοεμβρίου ,για να εξωθήσουν τα όρια στα όρια τους..

Toυς Regular Rules συνθέτουν οι Gilles Mortiaux, Ilan Manouach και Νίκος Παπαβρανούσης.


O Gilles Mortiaux (κιθάρα) έρχεται από τις Βρυξέλλες οπού συμμετέχει ενεργά στην free jazz και hard rock σκηνή . Δεν διστάζει όμως παράλληλα να γράφει συμφωνικά έργα, σπουδές για μικρά ensemble δωματίου και να συμμετέχει σε εκτελέσεις έργων σύγχρονης μουσικής (Luc Ferrari, Garrett List, Vinko Globokar κ.α.)

Ο Ilan Manouach, (σαξόφωνα) ανδρωμένος μουσικά στη avant-garde jazz σκηνή των Βρυξελλών, με έμφαση στις εκτεταμένες τεχνικές, έχει αναπτύξει ένα ιδιότυπο αφαιρετικό ιδίωμα, και έχει μάθει πλάι σε μεγάλους αυτοσχεδιαστές όπως ο Michel Doneda. Ασχολείται με την ανατομία του σαξοφώνου, την σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό καθώς πιο εμπορικές του δουλειές περιλαμβάνουν και την συμμετοχή του στο σχήμα Maraveyas Ilegal.

Ο Νίκος Παπαβρανούσης (τύμπανα) έχει συμμετάσχει δισκογραφικά σε δουλειές των TUXEDOMOON, COTI K, μεταξύ άλλων. Στην παρούσα φάση εμφανίζεται με το σχήμα Maraveyas Ilegal.
 
Ο Χρήστος Παπακωνσταντίνου ηλεκτρικός κιθαρίστας αυτοδίδακτος, ασχολείται με τον πειραματισμό, αυτοσχεδιασμό από το 1996. Χρησιμοποιεί την κιθάρα, καθώς και αντικείμενα καθημερινής χρήσης με την έννοια της μετάπραξης για τη δημιουργία ηχητικού περιβάλλοντος.


Ο άνεμος, ο ανεμιστήρας, μηχανές της κουζίνας και του μπάνιου, σφυριά, μεταλλικά αντικείμενα είναι μερικά από τα μέσα αυτά, τα οποία χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την κιθάρα, με παιγνιώδη διάθεση, Παραστάσεις έχει δώσει στο Μικρό Μουσικό Θέατρο (2002-03-04-05) και στις Πλατφόρμες το 2008.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στην Τεργέστη
29.11.2016 16:58
Συναυλία, για πρώτη φορά στην Ιταλία, από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου διοργανώνεται στην Τεργέστη, από την Ελληνική Κοινότητα της πόλης, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2016, στη Sala Tripcovich.
Ακύρωση της συναυλίας των Παπακωνσταντίνου & Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων
22.09.2016 11:27
Η συναυλία των Β. Παπακωνσταντίνου και Γ. Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
13.07.2016 16:50
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για ένα μουσικό παιχνίδι, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στα πλαίσια του 3on3 Giants.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου τραγουδά για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο
09.06.2016 13:38
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα βρίσκονται στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου live στο Θέατρο Βράχων
12.05.2016 17:08
Μετά από μια ηθελημένη χειμερινή ενδοσκόπηση, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τη Ματούλα Ζαμάνη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, θα προσπαθήσουν για άλλη μια φορά να σταθούν με αυθεντικότητα και καλή διάθεση στο μουσικό γίγνεσθαι του φετινού καλοκαιριού.