Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Σεμινάρια με τον Θωμά Κινδύνη στις Μορφές Έκφρασης

Σεμινάρια με τον Θωμά Κινδύνη στις Μορφές Έκφρασης

Μετά την επιτυχία των προηγούμενων σεμιναρίων και διαλέξεων οι Μορφές Έκφρασης διοργανώνουν μια σειρά νέων σεμιναρίων από τις 5 Απριλίου 2015, με εισηγητή τον Θωμά Κινδύνη σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας μας, των σχέσεων και της ζωής μας.

 

Τα θέματα των σεμιναρίων είναι τα εξής:

 

Περί ηθικής: Η ηθική στην καθημερινότητά μας

Η λογική και η επιβίωση συνδέονται άμεσα με την ηθική. Τι όμως ορίζεται ως ηθική και πόση σημασία έχει στη ζωή μας;

Στο σεμινάριο αυτό θα δοθούν αναλυτικά αρχές και βήματα για να μπορεί κανείς να χειριστεί τις διάφορες περιπέτειες σε όλους τους τομείς της ζωής του.

Κυριακή 5 Απριλίου στις 17.30

 

Κερδίζοντας την αυτοπεποίθησή σου

Η αυτοπεποίθηση είναι ίσως το πιο ισχυρό εφόδιο του εαυτού μας, είναι η πίστη μας και η ικανότητά μας να κάνουμε επιλογές και να ορίζουμε την πορεία μας. Σ’ αυτό το σεμινάριο θα δοθούν στοιχεία για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην επιτυχία σου η ασφάλεια, πώς η αυτοπεποίθηση, ο αυτοσεβασμός και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου είναι αλληλένδετα και πώς ακολουθώντας αυτά τα στοιχεία θα μπορέσεις να γίνεις ένας σωστός επαγγελματίας στη ζωή.

Κυριακή 26 Απριλίου στις 17.30

 

Η δημιουργία, η διατήρηση και η επιβίωση μιας σχέσης

Η δημιουργία μιας σχέσης αποτελεί μια περιπετειώδης διαδικασία. Φτιάχνοντας μια σχέση συνήθως δεν ξέρουμε τίποτε γι’ αυτήν. Η επανάληψη της διαδικασίας μας βρίσκει σε μεγαλύτερη άγνοια από την πρώτη μας προσπάθεια. Η διάλυση των σχέσεων είτε με μορφή γάμου είτε όχι παίρνει στις μέρες μας δραματική τροπή.

Στο σεμινάριο αυτό δίνονται αποτελεσματικές λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν για τη βελτίωση κάθε διαπροσωπικής σχέσης. Με άλλα λόγια πώς να δημιουργείς, αλλά και να διατηρείς μια σχέση έτσι ώστε να επιβιώνει με επιτυχία.

Κυριακή 17 Μαΐου στις 17.30

 

Άγχος, καταπίεση και πώς να τα διαχειριστούμε

Υπάρχουν στη ζωή μας άνθρωποι ή ακόμα και ολόκληρη κοινωνική νοοτροπία που δημιουργεί καταπίεση στους άλλους με σκοπό να δημιουργούν πολλές φορές ανυπέρβλητα προβλήματα.

Στο σεμινάριο αυτό θα γνωρίσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να αναγνωρίζεις στη ζωή αυτούς τους ανθρώπους και πώς να τους αντιμετωπίζεις.

Κυριακή 31 Μαΐου στις 17.30

 

Όλα τα σεμινάρια κατευθύνονται τον ηθοποιό, σκηνοθέτη, μουσικοπαιδαγωγό και σύμβουλο βελτίωσης ζωής, Θωμά Κινδύνη

Σχετικές ειδήσεις
Νέα σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
12.01.2017 15:34
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνει από το 2016 σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2017, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Νέα Σεμινάρια 2016 στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
16.09.2016 15:53
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εδώ και δέκα χρόνια, διοργανώνει σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2016, ένα έτος επετειακό για τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Ακροάσεις για 22 υποτροφίες στο master class Αρχαίου Δράματος στις Μορφές Έκφρασης
16.09.2016 15:11
Οι Μορφές Έκφρασης, ανακοινώνουν υποτροφία για 22 νέους καλλιτέχνες (ηθοποιούς, χορευτές και μουσικούς) για την συμμετοχή τους στο master class Αρχαίου Δράματος με θέμα την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή από τον Θωμά Κινδύνη.
Νέα σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο
16.02.2016 10:50
Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο, εδώ και δέκα χρόνια, διοργανώνει σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Το 2016, ένα έτος επετειακό για τον Πολυχώρο, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια πετυχημένης λειτουργίας, συνεχίζουμε δυναμικά με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Σεμινάριο χοροθεάτρου από τον Δάφνι Κόκκινο στο «Χαρουπόμυλο»
08.02.2016 15:10
Μετά τα πολύ επιτυχημένα σεμινάρια και τις εξαιρετικές παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούλιο του 2014 και τον Αύγουστο του 2015, ο Δάφνις Κόκκινος, θα παραδώσει και φέτος σεμινάριο χοροθεάτρου στο «Χαρουπόμυλο» στο Πάνορμο Κρήτης.