Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

The Andy’s Family live στην Αρχιτεκτονική

The Andy’s Family live στην Αρχιτεκτονική

Στις 24 Μαρτίου 2015 και ώρα 22:30 το μουσικό κουτί των Andy's Family θα "αδειάσει" όλες τις αναμνήσεις των 80's στην υπέροχη σκηνή της Αρχιτεκτονικής.

 

Michael Jackson, Madonna, Whiteny Houston, Duran Duran, Bon Jovi, Alice Cooper και όλη η παρέα από τα παιδικατα μας θα "ανέβει" στην σκηνή της αρχιτεκτονικής μέσα από τους Andy'S Family.

 

Βιογραφικό

 

THE ANDY'S FAMILY είναι η παρέα επτά καταξιωμένων μουσικών, που η τύχη και οι συγκυρίες της ζωής τους έφεραν κοντά για να δημιουργήσουν μια «Μαγική ατμόσφαιρα επί της σκηνής»! Με τους The Αndy's Family δεν είναι μόνο η φοβερή εκτέλεση των τραγουδιών από τους μουσικούς και τους ερμηνευτές, η αποκάλυψη βρίσκεται στο πως μπλέκονται αρμονικά τα πρόσωπα και τα λόγια, προσδίδοντας μια φοβερή ενέργεια μεταξύ των μελών της μπάντας, η οποία μοιραία ενσωματώνεται με το κοινό, κάνοντας τις βραδιές όλων ξεχωριστές! Οι The Andy's Family ήρθαν να ταράξουν τα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση, με τραγούδια από την ελληνική και ξένη poprock μουσική σκηνή και όχι μόνο! Θα τραγουδήσουμε παρέα μελωδίες και ρυθμούς που όλοι έχουμε αγαπήσει από την αξέχαστη δεκαετία των 80's…

 

Οι "Τhe Andy's Family " είναι: Χριστιάννα Χατζημιχάλη - τραγούδι, Μπάμπης Καβαλιέρος - τραγούδι, Μαρία Κουταβά - τραγούδι, Γιώργος Κονής - πλήκτρα, Αδριανός Παπαμάρκου-κιθάρες, Μαρίννα Ματσίγγου - Μπάσο , Κώστας Κούλης - τύμπανα.

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Ο Andy Smith live στο Gazarte
26.05.2016 15:09
H αρχή του μουσικού καλοκαιριού προμηνύεται άκρως δυναμική! Ο Andy Smith, παραγωγός και DJ των Portishead, πρωτοπόρων του ατμοσφαιρικού beat, θα μας ξεσηκώσει από το Roof Stage της ταράτσας του GAZARTE, για μια βραδιά κάτω από τα αστέρια!
Ιάννης Ξενάκης: Μουσική | Αρχιτεκτονική, μια ημερίδα και μια συναυλία στο Μέγαρο
11.04.2016 12:28
Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και η Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ συνδιοργανώνουν το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, σε συνεργασία με το Megaron Plus, την ημερίδα ΙΑΝNΗΣ ΞΕΝΑΚΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΗ | ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ.
Η Ευρυδίκη στην Αρχιτεκτονική Live
30.03.2016 14:02
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στην Αρχιτεκτονική, την Κυριακή 17 Απριλίου. Αφορμή το καινούργιο της τραγούδι «ΠΑΓΟΣ» σε στίχους της Sunny Μπαλτζή και μουσική του Bob Κατσιώνη που μόλις κυκλοφόρησε από την 14music.