Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00, το IST διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του, ένα Open Day για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών τα οποία προσφέρει σε συνεργασία με διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού:

•University of London International Programmes

•London South Bank University

•University of Limerick

•Catholic University of Lyon

 

Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προγράμματα, καθώς και για τις επαγγελματικές τους προοπτικές από τους Υπεύθυνους Σπουδών και τους καθηγητές των αντίστοιχων τμημάτων, καθώς και να παρακολουθήσουν ένα case study και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου.

Όσοι κάνουν αίτηση εγγραφής την ημέρα του Open Day, θα έχουν έκπτωση 18% επί των διδάκτρων σε όλα τα προγράμματα σπουδών!

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 27 Μαρτίου 2015, καλώντας τη Γραμματεία του IST ή συμπληρώνοντας τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 12:00- 20:00, το Τμήμα Ψυχολογίας του IST και συγκεκριμένα οι πρωτοετείς φοιτητές, στα πλαίσια του μαθήματος της Κοινωνικής Ψυχολογίας όπου καλούνται να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν μία φιλανθρωπική εκδήλωση,  διοργανώνουν Bazaar με σκοπό την ενίσχυση της Μη-κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής». Στο Βazaar θα υπάρχει κλήρωση λαχνών με πολλές εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Σύντομο Προφίλ: IST

Tο IST είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας. Σε συνεργασία με φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, προγράμματα εξ αποστάσεως υποστηριζόμενα με διδασκαλία, προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης, Σεμινάρια και Επιμορφωτικά προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στους τρεις κύριους επιστημονικούς τομείς:

•Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες

•Επιστήμη Υπολογιστών – Πληροφορική

•Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας