Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Εργαστήριο κατασκευής FUZZ ηλεκτρονικού εφέ από το AddNoise και τους Fixers

Εργαστήριο κατασκευής FUZZ ηλεκτρονικού εφέ από το AddNoise και τους Fixers

Στο πλαίσιο του 2ου κύκλου της πρωτοβουλίας «Ίχνη Εμπορίου», Δημιουργικές Ανταλλακτικές Κυψέλες στη Στοά Εμπόρων, το AddNoise και οι Fixers σας προσκαλούν, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Μαρτίου, να συμμετέχετε στο εργαστήριο για την κατασκευή ενός FUZZ ηλεκτρονικού εφέ (πετάλι για ηλεκτρική κιθάρα ή μπάσο) από την ομάδα των JAM pedals.


Ο Γιάννης Αναστασάκης και η ομάδα των JAM pedals σας προσκαλεί να κατασκευάσουμε παρέα ένα fuzz pedal (εφέ παραμόρφωσης για ηλεκτρική κιθάρα ή μπάσο), το οποίο και θα πάρετε μαζί σας. Θα μάθετε τη διαδικασία κατασκευής ενός πεταλιού από το μηδέν και θα ασχοληθείτε οι ίδιοι με την εμφάνιση και το artwork.

Επίσης σε συνεργασία με την ομάδα των Fixers θα επιλέξετε και θα τυπώσετε τα δικά σας knobs και το brand logo του πεταλιού. Το workshop θα διαρκέσει 2 ημέρες (Σάββατο και Κυριακή, 28-29 Μαρτίου, 12:00-16.00), Οι θέσεις για το εργαστήριο είναι περιορισμένες για 10 άτομα. Το κόστος συμμετοχής είναι 40€ και αφορά καθαρά και μόνο τα υλικά που θα σας δωθούν. Δεν χρειάζονται προαπαιτούμενες γνώσεις ηλεκτρονικής.


Bio

Ο Γιάννης Αναστασάκης, είναι ο κατασκευαστής και σχεδιαστής των JAM pedals, χειροποίητα αναλογικά εφέ για μουσικά όργανα , τα οποία κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Αθήνα. Τα JAM pedals ξεκίνησαν το 2005 και πολύ γρήγορα κατάφεραν να κερδίσουν τη διεθνή αναγνώριση για την ποιότητά τους και το μοναδικό design, να φτάσουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη και στα...πόδια παγκοσμίου φήμης μουσικών, όπως είναι ο Bill Frisell, John Scofield, Lee Ranaldo (Sonic Youth), Steve Lukather, Daniel Lanois, John Medeski κ.α. Ο Γιάννης Αναστασάκης διατηρεί επίσης την ιδιότητα του μουσικού και χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερή του προσέγγιση στην κιθάρα, ως γεννήτρια πρωτότυπων και ατμοσφαιρικών ήχων καθώς και για την ενασχόλησή του σε βάθος με τα εφέ. Είναι μέλος του οπτικο-ακουστικού project, "Elektronik Meditation" όπως και έχει συνεργαστεί με τους Arve Henriksen, Haig Yazdjian, Θοδωρή Ρέλλο, Χάρη Λαμπράκη, Νίκο Σιδηροκαστρίτη, Διονύση Σαββόπουλο, Χρήστο Θηβαίο κ.α.


www.jampedals.com
www.elektronikmeditation.com
www.facebook.com/jannis.anastasakis
www.addnoiseinthecity.tumblr.com
www.fixers.gr

Σχετικές ειδήσεις
Το ΚΜΣΤ υποδέχεται τον νέο χρόνο με ένα μουσικοκινητικό-χορευτικό εργαστήριο
19.12.2016 17:10
Το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης προσκαλεί παιδιά ηλικίας 6-11 ετών και τους συνοδούς τους στο μουσικοκινητικό-χορευτικό εργαστήριό του, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, 11:30-13:30, στη Μονή Λαζαριστών.
Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς από την ομάδα Μικρός Νότος
23.11.2016 11:24
Το εργαστήριο με τίτλο «Παραμύθια & έθιμα στη σχολική τάξη: το θεατρικό παιχνίδι ως εκπαιδευτικό εργαλείο» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στο θέατρο Tempus Verum Εν Αθήναις.
Εργαστήριο με τον Dennis Reid στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών
29.06.2016 14:57
Στο πλαίσιο των Παράλληλων δράσεων του Φεστιβάλ Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ένα δωρεάν εργαστήριο με τον Denis Reid, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών.
Άτιτλο_: Εργαστήριο για ζογκλέρ από την ομάδα του Alessandro Sciarroni στο Φεστιβάλ Αθηνών
06.06.2016 15:01
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ένα εργαστήριο από τους ερμηνευτές της ομάδας Alessandro Sciarroni (Lorenzo Crivellari, Edoardo Demontis, Victor Garmendia Torija, Pietro Selva Bonino), με τίτλο Άτιτλο_: Εργαστήριο για ζογκλέρ (Untitled_Juggling Workshop).
επι-Γραφές - Τo σώμα της λέξης: εργαστήριο στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά
02.03.2016 15:46
Το διαπολιτισμικό πρόγραμμα "Labirinto: Culture e Civiltà Mediterranee" παρουσιάζει το εργαστήριο «επί-Γραφές: Tο σώμα της λέξης», ένα διατμηματικό, διαδραστικό και διαπολιτισμικό εργαστήριο για τη γραφή και την οπτική της αντίληψη.