Η γκαλερί artis causa εγκαινιάζει  στις 11 Νοεμβρίου, την ατομική έκθεση της διάσημης Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας Beverly Fishman με τίτλο: chromo ecstasy .

Η Δρ.Σάνια Παπά, θεωρητικός τέχνης μιλά για την Beverly Fishman : 

Tις τελευταίες δυο δεκαετίες προσεγγίζει το μετά-τεχνολογικό σώμα,μεταλλαγμένο και αποσπασματικό ενεργοποιώντας παράλληλους κώδικες, προερχόμενους από το πεδίο της επιστήμης ,του εμπορίου και των μορφολογικών ιδιωμάτων της ίδιας της τέχνης .

Επιχειρεί μέσα από τα μετά-ψηφιακά  ζωγραφικά της έργα μια μεταστροφή της αναπαράστασης υπέρ της ριζικής αφαιρετικής απόδοσης της ανθρώπινης υπόστασης.(ατομικό και κοινωνικό σώμα.)οι κυτταρικές και μοριακές δομές, τα διαγράμματα παλμικών γραφισμάτων (ηλεκτροκαρδιογράφημα),τα ιατρικά σήματα και τα φαρμακευτικά μονογράμματα δημιουργούν νέα αλληγορικά και εννοιολογικά συστήματα, αναφερόμενα στην ανθρώπινη υπόσταση ,στο βιολογικό σώμα και στον ανθρώπινο ψυχισμό. Πολύχρωμα  fluo χρώματα παλμικά και παλλόμενα ,εκκεντρικά και εύρυθμα, αποδίδουν την ρυθμική γραμμικότητα ,διακοπτόμενη από την εναλλαγή μοριακών και ατμοσφαιρικών ιατρικών συμβόλων. Η καλλιτέχνης  χρησιμοποιεί την τεχνική κατασκευής των διαφημιστικών σημάνσεων (βινύλιο με εκτύπωση λέιζερ σε αλουμίνιο ). Η γυαλιστερή και ταυτόχρονα ψυχρή επιφάνεια του αλουμινίου ενισχύεται από την αίσθηση της αεροδυναμικής . Οι υπερφωτισμένες  συνθέσεις fluo σε μικρή διάσταση ,υπενθυμίζουν συνειρμικά τον φρενώδη φωτισμό επιγραφών με νέον ( Καζίνο του Λας Βέγκας ,αυτοκινητόδρομοι της Καλιφόρνιας ), όπως και τις μορφολογικές πρακτικές της  Op-Art και της  Pop-Art.