Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Τσιγγάνικη ψυχή

Τσιγγάνικη ψυχή
Στις 2 και 3 Ιουλίου η Lila Downs, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες παγκοσμίως, ξεκινά την ευρωπαϊκή καλοκαιρινή της περιοδεία από την Ελλάδα.

Στις 2 και 3 Ιουλίου η Lila Downs, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες παγκοσμίως, ξεκινά την ευρωπαϊκή καλοκαιρινή της περιοδεία από την Ελλάδα.

 

Η μαγευτική φωνή της Lila Downs σε Πάτρα και Αθήνα

 

Η φωνή που έντυσε τη «Φρίντα», ταξιδεύει ανά την Ευρώπη με πρώτο σταθμό την Πάτρα και την Αθήνα.

 

Η άλλοτε γκρούπι των Grateful Dead, έρχεται στις 2 Ιουλίου στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας και στις 3 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Παπάγου στην Αθήνα.

 

Το μαγευτικό ρεπερτόριο της περιλαμβάνει επιρροές από την τζαζ και τα μπλουζ, αλλά και πλειάδα μουσικών παραδόσεων άλλων χωρών, στην ισπανική και την αγγλική γλώσσα και σε διάφορες ινδιάνικες διαλέκτους.

 

Εχοντας πάντα στο πλευρό τον σύντροφό της στη μουσική και τη ζωή, Paul Cohen και πλαισιωμένη από μία εξαιρετική μπάντα από Λατινοαμερικανούς και Αμερικανούς σολίστ, η Lila Downs όπου και αν εμφανίζεται αποτελεί εγγύηση μιας μαγεμένης βραδιάς.

 

INFO

Δευτέρα 2 Ιουλίου:Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, Αρχαίο Ωδείο Πάτρας
Τρίτη 3 Ιουλίου:Κηποθέατρο Παπάγου

Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ,Ταμείο: 35 ευρώ

Προπώληση
Metropolis, i-ticket.gr (801-11-60000),Ιανός, Κηποθέατρο Παπάγου

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος σε ευρωπαϊκή περιοδεία
29.12.2016 12:23
Ο διεθνούς φήμης πιανίστας, συνθέτης και μαέστρος Βασίλης Τσαμπρόπουλος παρουσιάζει κάποια από τα πλέον χαρακτηριστικά έργα της πιανιστικής φιλολογίας των κορυφαίων μουσουργών Mozart, Schubert και Schumann στη νέα του Ευρωπαϊκή περιοδεία σε Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Ελλάδα που θα διαρκέσει από την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έως τον Φεβρουάριο του 2017. Στην Αθήνα θα εμφανιστεί στις 22 Φεβρουάριου 2017.
Ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή: Βασίλης Τσαμπρόπουλος και Νεκταρία Καραντζή σε Ευρωπαϊκή Περιοδεία
21.07.2016 15:38
Ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος και η Νεκταρία Καραντζή παρουσιάζουν τη νέα διεθνή δισκογραφική παραγωγή “Eleison” και ετοιμάζονται για τη νέα καλοκαιρινή ευρωπαϊκή περιοδεία τους.
Ο Πάνος Μουζουράκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
21.07.2016 11:09
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχούριδης μαζί... με ψύχη σε καλοκαιρινή περιοδεία!
03.06.2016 15:41
Οι αδελφοί Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης έρχονται και αυτό το καλοκαίρι με δοξάρι και φωνή να παίξουν και να τραγουδήσουν ό,τι καινούριο και ό,τι παλιό τους αγγίζει…
Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί σε καλοκαιρινή περιοδεία!
30.05.2016 12:29
Δυνατά… το Καλοκαιράκι! Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.