Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Μοναδικές unplugged εμπειρίες προσεχώς...

Μοναδικές unplugged εμπειρίες προσεχώς...
Ο Δεκέμβριος στην Αθήνα έρχεται και φέτος – όπως και πέρσι - με τρεις unplugged συναυλίες , αυτή τη φορά από τους Κ. Βήτα , Uriah Heep και Avin Geffen (Βlackfield).

Οι παραπάνω σημαντικοί και σπουδαίοι  καλλιτέχνες , θα εμφανιστούν χωρίς κανένα ηλεκτρικό μέσο μπροστά στο πιο εκλεκτό κοινό για μια μοναδική ακουστική εμπειρία.

Προσοχή όμως! Για τις συναυλίες αυτές δεν θα κυκλοφορήσουν εισιτήρια!

Η σπάνια ευκαιρία για να τις ζήσει κάποιος από κοντά θα εξασφαλιστεί μόνο μέσω 360 διπλών συλλεκτικών προσκλήσεων, οι οποίες θα διατεθούν μέσω διαγωνισμών και κληρώσεων!

Τα unplugged sessions που θα γίνουν στο ex Club 22 εγκαινιάζει ο Κωνσταντίνος ΒΗΤΑ στις 3 Δεκεμβρίου, συνεχίζουν οι Uriah Heep στις 4 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνει ο Αvin Geffen (Blackfield) με Special Guest τον Steven Wilson (Porcupine Tree / Blackfield) στις 14 Δεκεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις
Η Κυβέλη Καστοριάδη και ο Ορέστης Καλαμπαλίκης στο Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού
15.02.2017 15:50
To Ίδρυμα Άγγελος και Λητώ Κατακουζηνού και η Μικρή Άρκτος μας προσκαλούν σε δύο μοναδικές μουσικές παραστάσεις unplugged της Κυβέλης Καστοριάδη και του Ορέστη Καλαμπαλίκη.
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
Η Ευρυδίκη unplugged live στη Ρότα
07.09.2016 11:35
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ευρυδίκη έρχεται και πάλι στη Ρότα το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 για ένα μοναδικό Live, όπως μας συνηθίζει πάντα!
Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus
06.05.2016 11:59
Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη. 
Jazz it up a little: George Spanos trio Unplugged @ Babel
12.04.2016 12:45
Στο πλαίσιο του Jazz Festival που διοργανώνει ο Πολυχώρος BABEL, από τις 7 ως τις 24 Απριλίου 2016, με τίτλο “Jazz it up a little”, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ο Γιώργος Σπανός με τους συνεργάτες του, παρουσιάζει οργανικές συνθέσεις του, από το νέο του cd με τίτλο “Blue Passion”, αλλά και jazz standards και διασκευές ροκ κομματιών με τζαζ διάθεση, πρώτη φορά unplugged!