Η Ομάδα Θεάτρου “Ιδέα” (Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα και Κωνσταντίνος Μπιμπής) μετά τις sold-out παραστάσεις και την ενθουσιώδη υποδοχή από το κοινό της πόλης, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και το BlackBox, για 5 μόνο παραστάσεις στις 23, 24, 25, 30 και 31 Μαρτίου.

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Μια σπαζοκεφαλιά υποκριτικής, ένα θεατρικό πάζλ από ποικίλα θεατρικά είδη και ύφη, ένας αγώνας να δοθεί στο ακέραιο η ουσία του έργου του Σαίξπηρ. Με όπλο την αθωότητα και την υψηλή σωματική τους ενέργεια οι δυο νεαροί performers ρίχνονται στην αρένα της σκηνής για να ανακαλύψουν από την αρχή τον πιο βαθύ, τον πιο παράλογο, τον πιο ακραίο, τον πιο θνησιγενή, τον πιο ποιητικά γελοίο έρωτα όλων των εποχών.

Φέτος, στην παράσταση συμμετέχει ενεργά και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο, κιθάρα, κρουστά αλλά και “παρεμβαίνοντας” σε κρίσιμες στιγμές του έργου…

Συντελεστές

Συγγραφέας: Ουίλιαμ Σαίξπηρ
Μετάφραση: Διονύσης Καψάλης
Σκηνοθεσία – Διασκευή: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Σκηνικά – Κοστούμια: Έλλη Λιδωρικιώτη
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης – Κώστας Λώλος

Βοηθός Σκηνογράφου: Θεοδώρα Βεστάρχη.
Φωτογραφία αφίσας: Χρήστος Χατζηχρήστου

Ερμηνεύουν: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Live Μουσική: Κώστας Γάκης

Διάρκεια παράστασης: 80’ χωρίς διάλειμμα