Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Tango Secrets International στο Θέατρο Αργώ

Tango Secrets International στο Θέατρο Αργώ

H χορευτική Ελίτ του Τάνγκο της Αργεντινής, το Tango Secrets International κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην Αθήνα, στις 27-28-29 Μαρτίου 2015 στο Θέατρο Αργώ.


Ο χορός που γεννήθηκε στις γειτονιές της Αργεντινής συστήνεται στο κοινό της Αθήνας.


Μυστικά του πιο αισθαντικού χορού αποκαλύπτονται στους λάτρεις του είδους σε τρεις εκρηκτικές βραδιές στο Θέατρο Αργώ. Παγκόσμιας φήμης καλλιτέχνες θα μεταφέρουν επί σκηνής, όλη την γοητεία, το μυστήριο και την μοναδικότητά του.


Το όραμα του διεθνούς φήμης μαέστρο Fernando Gracia να δημιουργηθεί μια πολιτιστική κίνηση για το τάνγκο σε παγκόσμιο επίπεδο γίνεται πραγματικότητα με πρώτο σταθμό την Αθήνα. Στόχος του ΤANGO SECRETS INTERNATIONAL είναι να αποτελέσει ένα κοινό τόπο συνάντησης καλλιτεχνών διεθνούς κλάσης, αναδεικνύοντας το TANGO ως παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.


Το TSI θα ταξιδέψει σε δεκάδες χώρες με τελικό προορισμό το Μπουένος Άιρες.

Ενα υπερθέαμα… ένα όμορφο ταξίδι στην πατρίδα του tango.


Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ:

Fernando Gracia y Sol Cerquides
Francisco Forquera y Melina Mouriño
Fernando Carrasco y Jimena Hoeffner
Andrea Bassi y Alice Gaini
Ariel Fuhr y Peggy Dadaki
Loukas Balokas y Georgia Priskou

Σχετικές ειδήσεις
Το Tango Fire του German Cornejo στο Θέατρο Παλλάς
09.02.2017 10:50
Κατευθείαν από την Αργεντινή το Tango Fire του German Cornejo επιστρέφει στην Αθήνα, όπου το 2008 αποθεώθηκε από χιλιάδες θεατές. Το πιο καυτό show της Αργεντινής μετά από sold out παραστάσεις στη Νέα Υόρκη, τη Βαρκελώνη, το Χονγκ Κονγκ, το Αμβούργο, το Σύδνεϋ και το West End του Λονδίνου έρχεται με τη νέα του παράσταση «Φλόγες Πάθους» στο Παλλάς στις 4 και 5 Μαρτίου για να …βάλει φωτιά στη σκηνή!
Εορτασμός της International Zouk Day 2016 με δωρεάν μαθήματα χορού
17.08.2016 14:05
Στις 17 Σεπτεμβρίου 2016 και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Αθήνα συμμετέχει στην Παγκόσμια Διοργάνωση – μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα- που είναι αφιερωμένη στο «χορό της αγάπης», το Ζουκ.
Latin, Ballroom, Salsa & Tango Argentino από το ΕΜΠ στον Πολυχώρο Άννα-Μαρία Καλουτά
28.06.2016 13:29
O Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει την ετήσια χορευτική παράσταση των τμημάτων Latin/Ballroom, Salsa & Tango Argentino.
Το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού 2016 από τον Lemi Ponifasio
26.04.2016 14:37
Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού καθιερώθηκε από τη Διεθνή Επιτροπή Χορού του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.
Hiphop International Greece / Cyprus 2016: Ο προκριματικός στο DEREE GYM
28.03.2016 13:02
Έπειτα από την περσινή τεραστία επιτυχία , όπου το Φεστιβάλ ήταν sold out, το γραφείο του BOTY Balkans Headoffice έχει την τιμή να διοργανώσει για εβδομη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού HipHop χορογραφίας με τίτλο Hiphop International Greece / Cyprus 2016.