Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η ταξιθέτρια του χάους στο Booze

Η ταξιθέτρια του χάους στο Booze

Το Booze :Terminal-Stage παρουσιάζει στις 20 & 21 Μαρτίου 2015 τη performance «Η ταξιθέτρια του χάους» με τον Χρήστο Ροζάκη και τον Ζαχαρία Στουφή.

 

Η ταξιθέτρια του χάους είναι μια γυναίκα που γεννήθηκε σε αντρικό σώμα και πολύ νωρίς απέκτησε συνείδηση της ομοφυλοφιλίας της, γι’ αυτό και ο σεξουαλικός της προσανατολισμός είναι μόνο οι γυναίκες.

 

Άλλαξε πολλά επαγγέλματα προκειμένου να επιβιώσει και να συντηρεί τις ερωμένες της, ώσπου, στο τεσσαρακοστό έτος της ηλικίας της, διορίστηκε μόνιμα ως ταξιθέτρια του χάους.

 

Σε αυτήν την performance που εκτυλίσσετε εν ώρα εργασίας, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του σπάνιου επαγγέλματός της. Για πρώτη φορά σε έναν μονόπρακτο μονόλογο μία διχασμένη προσωπικότητα, συμπρωταγωνιστεί σε ταυτόχρονη συνύπαρξη επί σκηνής με τον άλλο της εαυτό, που δυστυχώς για την ίδια, παίρνει σάρκα και οστά μέσα σε ένα αντρικό σώμα, μα ευτυχώς, μόνο για όσο διαρκεί η παράσταση .

 

Παίζουν: Η Ταξιθέτρια του Χάους με τον άλλο της Εαυτό

Ποίηση: Ζαχαρίας Στουφής

Μουσική: Χρήστος Ροζάκης

Σκηνοθεσία , Σκηνικά, Κουστούμια: Χρήστος Ροζάκης, Ζαχαρίας Στουφής.

Σχετικές ειδήσεις
Aγαπητή Λουίζ, πώς έθαβαν οι έλληνες τα αγάλματά τους; δύο performance από την Ghostwriter
10.06.2016 16:51
Η Ghostwriter παρουσιάζει δύο performance σε διάλογο, με τη Δέσποινα Σεβαστή και τον Sebastian De Line.
Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90s performance στο Vis Motrix Performance Studio
28.04.2016 14:56
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου στον Πολυχώρο WE οι “Τραχίνιες” και οι Svoradov Theatre επιστρέφουν για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Vis Motrix Performance Studio.
Η εντυπωσιακή performance του Φίλιππου Τσιτσόπουλου στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
06.04.2016 13:18
Τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Απριλίου, στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Θεοχαράκη η performance του διακεκριμένου δημιουργού, Φίλιππου Τσιτσόπουλου, με τίτλο «Ένα μακρύ αντίο, λοιπόν, σε ολόκληρο το μεγαλείο μου» («A long farewell to all my greatness»).
Το Ψάρι επιστρέφει στο Booze
21.03.2016 11:12
Το Ψάρι, η παράσταση που τόσο αγαπήθηκε από κοινό και δημοσιογράφους, επιστρέφει στη σκηνή του Booze Cooperativa.
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.