Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Οι Milonga Caprichosa κάθε Κυριακή στο Faust!

Οι Milonga Caprichosa κάθε Κυριακή στο Faust!

Οι Milonga Caprichosa θα εμφανίζονται κάθε Κυριακή στο Faust, φέρνοντας κοντά τους εραστές του tango και όχι μόνο!

 
Τις Κυριακες τα μεσημερια πουλαμε την ψυχη μας στο … Faust σε μια συναντηση των εραστων του tango και οχι μονο!


Κάναμε τα πρώτα μας ochos σε σπίτια φίλων. Οι μελωδίες που ακούσαμε άγγιξαν κι άλλους κι άρχισαν να ξεπηδούν δειλά οι πρώτες milongas. Κάποιοι από μας ταξιδέψαμε μίλια μακριά για να δούμε τη πηγή του, να εμβαθύνουμε, να ανακαλύψουμε το μυστικό του και να προσπαθήσουμε να το διαδώσουμε γυρίζοντας πίσω.
 

Καθημερινά ολοένα και περισσότεροι εθιζόμαστε στο μικρόβιο του χορού που έχει τη δύναμη να κάνει τα δύο σώματα ένα. Μαθαίνοντας αυτόν τον κώδικα επικοινωνίας ξαφνικά ανυπομονούμε να φτάσει ο δείκτης στα μεσάνυχτα και βιαζόμαστε να βρεθούμε στις σάλες, όπου μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο πάθος! Όμως ο κύκλος μεγαλώνει και οι ανάγκες αυξάνονται, το βράδυ δεν μας είναι πια αρκετό και η μέρα είναι μεγάλη, θέλουμε να χορεύουμε συνέχεια…
 
 
Βρεθήκαμε στα σοκάκια της παλιάς Αθήνας.. στα τόσα ερεθίσματα το βλέμμα μας στάθηκε σε μια εικόνα, που θύμιζε Αργεντινή. Ήταν η είσοδος ενός μαγαζιού.. κοιταχτήκαμε κι αποφασίσαμε να αφεθούμε στην απληστία αυτής της επιθυμίας…
 

Τα Κυριακάτικα μεσημέρια πουλάμε τη ψυχή μας στο… Faust!

Σχετικές ειδήσεις
Οι Κοζάκοι της Ρωσίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.10.2016 13:40
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 τον Κρατικό Χορευτικό Θίασο Ρώσων Κοζάκων.
Compartments Dance Project: εβδομάδα σύγχρονου χορού στο Τρένο στο Ρουφ
19.09.2016 14:10
13 επιλεγμένες ομάδες χορού, από τη Δευτέρα 3 έως την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, τολμούν και προτείνουν να τους ακολουθήσουμε στα λιλιπούτεια διαμερισματάκια (compartments) του New Wagon του Τρένου στο Ρουφ.
Open Air Milonga στην Μονή Λαζαριστών
19.08.2016 13:24
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 έρχεται μια γνήσια βραδιά αργεντίνικου tango με ζωντανή μουσική από τους Locos de Atar!
Παράσταση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
02.06.2016 13:42
Την Κυριακή 3 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00, στο ανοιχτό θέατρο του Αττικού Άλσους ο Χορευτικός Τομέας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου θα παρουσιάσει τη χορευτική παράσταση «Συ που σέρνεις τον χορό».
Σπάρτακος από τα Μπαλέτα Μπολσόι σε μαγνητοσκοπημένη μετάδοση στο Μέγαρο Μουσικής
07.03.2016 14:30
Ένα από διασημότερα επικά έργα του νεοκλασικού ρωσικού μπαλέτου, τον Σπάρτακο, σε μουσική Αράμ Χατσατουριάν και χορογραφία Γιούρι Γκριγκορόβιτς, θα απολαύσουν οι φίλοι του χορού την Κυριακή 13 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.