Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

CHEFI The Restaurant: Μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία!

CHEFI The Restaurant: Μια υπέροχη γαστρονομική εμπειρία!

Ο αρμονικός συνδυασμός εξαιρετικών γεύσεων και ζεστής ατμόσφαιρας είναι αυτό που χαρακτηρίζει το CHEFI The Restaurant.

 

Το εστιατόριο «φιλοξενείται» σε μια μονοκατοικία στο εσωτερικό της οποίας έχουν γίνει προσεκτικές παρεμβάσεις με σεβασμό στις αρχιτεκτονικές δομές. Το αποτέλεσμα είναι ένας σύγχρονος και ευχάριστος χώρος που σε «κρατάει», και ο οποίος επεκτείνεται χάρη σε ένα υπέροχο ημιυπαίθριο χώρο, με θέα στον κήπο της μονοκατοικίας. Από τον επόμενο μήνα, όταν ο καιρός το επιτρέψει, ο εν λόγω κήπος θα είναι το μεγάλο ατού του μαγαζιού.

 

Φυσικά, το κυρίαρχο στοιχείο του CHEFI The Restaurant είναι τα εξαιρετικά πιάτα και γλυκά του chef Αλέξανδρου Κοσσυβάκη. Η κοσμοπολίτικη και παιχνιδιάρικη διάθεση του,  γίνεται φανερή στο μοναδικά φροντισμένο μενού με τις γεύσεις της  Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνα να… φλερτάρουν – διακριτικά – με τις Διεθνείς!

 

Τα πιάτα που αναπόφευκτα αναδίδουν την ποιότητα ενός μεγάλου chef, τα συναρπαστικά γλυκά, η «ψαγμένη» λίστα εξαιρετικών κρασιών που την υπογράφουν οι ταλαντούχοι Wine Commanders, το χαλαρό, απέριττο και φίνο περιβάλλον , το άψογο service και οι υπέροχες μουσικές επιλογές της… ίδιας της Chefi, συνθέτουν μία τέλεια γαστρονομική εμπειρία!

 

The CHEFI Experience… EAT WELL. LIVE WELL!

 

Σχετικές ειδήσεις
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room 18!
19.07.2016 14:50
Ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room 18 που αποτελεί τον πρώτο διαγωνισμό που διεξάγεται με θέμα τον εσωτερικό χώρο ενός τυπικού αστικού δωματίου ξενοδοχείου, ολοκληρώθηκε συγκεντρώνοντας 262 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ελευσίνας
27.05.2016 14:34
Το Αρχαιολογικό Μουσείο Ελευσίνας θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη, 25/05/2016 έως και την Πέμπτη, 09/06/2016, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες συντήρησης στο εσωτερικό του κτηρίου.
Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room18 από τις ΔΟΜΕΣ: Πρόσκληση συμμετοχής
24.05.2016 16:39
Η υποβολή συμμετοχών με μειωμένο τέλος για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Σχεδιασμού Room 18, τον πρώτο διαγωνισμό με θέμα τον εσωτερικό χώρο ενός τυπικού αστικού δωματίου ξενοδοχείου, 18m2 - 24m2, συνεχίζεται έως και τη Δευτέρα 30 Μαϊου.
To σχολείο, αυτή η εμπειρία του Άλλου: Διάλεξη του Philippe Lacadée στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος
11.05.2016 15:22
Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016 στις 19.00 το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδoς θα φιλοξενήσει στο Auditorium Theo Angelopoulos τον Γάλλο ψυχίατρο και ψυχαναλυτή Φιλίπ Λακαντέ [Philippe Lacadée], ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα: «To σχολείο, αυτή η εμπειρία του Άλλου».
Τσικνοπέμπτη στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης με τζαζ μουσική
24.02.2016 13:08
Την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016, από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης θα είναι ανοιχτό για μια ξεχωριστή βραδιά Τσικνοπέμπτης με πλούσιο μπουφέ, με λαχταριστά ορεκτικά, φρέσκιες σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών και σπιτικών γλυκών.