Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Μάτεσι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Εκδήλωση στη μνήμη του Παύλου Μάτεσι στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Με αφορμή τις παραστάσεις του έργου του Παύλου Μάτεσι, «Η μητέρα του σκύλου» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, διοργανώνεται εκδήλωσηαφιέρωμα στο έργο και την προσωπικότητα του σημαντικού Έλληνα συγγραφέα, το Σάββατο 21 Μαρτίου, στην κεντρική σκηνή του θεάτρου.


Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι καθηγητές και κριτικοί θεάτρου Κ. Γεωργουσόπουλος, Γ. Ιωαννίδης , Γ. Πεφάνης, ο σκηνοθέτης της παράστασης Σ. Τσακίρης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΘΠ, Ν. Διαμαντής.


Το έργο του Παύλου Μάτεσι, Η μητέρα του Σκύλου, θα παρουσιάστεί για τρεις παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Περισσότερες πληροφορίες.

Σχετικές ειδήσεις
Πρωτοχρονιά  με τον Άμλετ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
28.12.2016 12:21
Τελευταίες παραστάσεις για τον Άμλετ, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο οποίος παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη στο ρόλο του Άμλετ. Οι τελευταίες παραστάσεις θα δοθούν από 1 έως 22 Ιανουαρίου 2017, με γενική είσοδο 10 ευρώ.
Ο Φάουστ, του Γκαίτε ξανά για λίγες παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
24.08.2016 17:01
Η παράσταση που γνώρισε μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία την περσινή σεζόν, ο «Φάουστ» του Γκαίτε σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από τις 21 Σεπτεμβρίου για 20 μόνο παραστάσεις.
Τρίτο κουδούνι ή Το θέατρο αλλιώς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
04.05.2016 10:25
Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά χτυπά η καρδιά της θεατρικής παιδείας. 7 σκηνοθέτες, 7 θεατρικά έργα, 7 σχολεία, 2 ημέρες μαθητικών παραστάσεων.
Τρίτο κουδούνι ή Το θέατρο αλλιώς: παραστάσεις του προγράμματος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
20.04.2016 14:52
Το «Τρίτο κουδούνι ή το θέατρο αλλιώς» είναι μια θεατρική-εκπαιδευτική δράση την οποία υλοποιεί το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε συνεργασία και με αποκλειστική χρηματοδότηση από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.
Άνοιξη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
20.04.2016 10:19
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συνεχίζει το πρόγραμμα του την Άνοιξη με 8 ακόμη παραστάσεις για την επιτυχημένη Προδοσία του Πίντερ, τον Μάιο κι ακόμη το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Τέχνης, την Επίτευξη του Φοίνικα, το αφιέρωμα στον Διονύση Χαριτόπουλο...