Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Culture open lab στο Χυτήριο

Culture open lab στο Χυτήριο

Το M-Word Web Radio και η «Βιωματική Σκηνή » ως σύνδεση φορέων, διοργανώνουν την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 στο Χυτήριο, την πρώτη διαδραστική πλατφόρμα συνεργασίας για τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

 

Με ταυτόχρονη live web-radio και web-tv αναμετάδοση, παρουσιάζονται άτομα και ομάδες, video dance, μουσική , θέατρο και work in progress performances.

 

Παράλληλα, στο Work Desk, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τα βιογραφικά τους, τις ιδέες και προτάσεις τους για καλλιτεχνικά project, καθώς ήδη προετοιμάζονται οι επόμενες δράσεις, με σκοπό μια πολύ ενεργή και σύγχρονη σκηνή πολιτισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

 

Συμμετέχουν: Hobo-illusionerz, Mutate, Θεατρική Ομάδα Κέντρου Κλασσικού Δράματος και Θεάματος, Box Town, Νεκτάριος Βακάλης, IsArt Studio, Point0.

Σχετικές ειδήσεις
Το αρχαίο δράμα σήμερα: Σεμινάρια και Εργαστήρια σε Θήβα και Αθήνα
16.01.2017 10:00
Το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου (ΚΕΔΡΑ) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (ΙΜΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Θήβας και με την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το διεθνές εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Το αρχαίο δράμα σήμερα» με επιστημονικό και καλλιτεχνικό υπεύθυνο του ΚΕΔΡΑ τον καθηγητή και σκηνοθέτη Γιάγκο Ανδρεάδη και υπεύθυνο του ΙΜΚ τον συγγραφέα και κριτικό θεάτρου Ηρακλή Λογοθέτη.
Γεφυρώνοντας τις Διαφορετικότητες: Τριήμερο εργαστήριο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
06.12.2016 15:31
Γεφυρώνοντας τις διαφορετικότητες είναι η θεματική ενότητα γύρω από την οποία το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, θα παρουσιάσει μια πλατφόρμα καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων, στο πλαίσιο της επικείμενης συνεργασίας του με το Φεστιβάλ Αθηνών, σε επιμέλεια του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δ.Θ.Π., Νίκου Διαμαντή.
Εργαστήρια αρχαίου δράματος 2016-2017 στο Baumstrasse
17.11.2016 14:41
Τα Eργαστήρια Aρχαίου Δράματος για τη φετινή χρονιά στο Baumstrasse είναι επικεντρωμένα στον μεγάλο τραγικό ποιητή Σοφοκλή. Τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα παρουσιαστούν τον Ιούλιο του 2017 στο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος στην Ελευσίνα.
4ο Διεθνές εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture 4: Open call
27.04.2016 11:21
Το 4o Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture 4 επιθυμεί να υποστηρίξει την ευρύτερη αναζήτηση των νέων εικαστικών που ζουν στην Ελλάδα. Στην προσπάθεια αυτή, προκηρύσσει ανοιχτό κάλεσμα/open call σε πολλές από τις θεματικές του.
Νέα πλατφόρμα crowdfunding για το Πλέγμα
01.03.2016 13:21
H νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα (http://funding.crowdapps.net/plegma) για συγκέντρωση δωρεών σε χρήμα και είδος με σκοπό την υποστήριξη των δράσεων του Πλέγματος από την κοινωνία των πολιτών είναι γεγονός!