Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Culture open lab στο Χυτήριο

Culture open lab στο Χυτήριο

Το M-Word Web Radio και η «Βιωματική Σκηνή » ως σύνδεση φορέων, διοργανώνουν την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 στο Χυτήριο, την πρώτη διαδραστική πλατφόρμα συνεργασίας για τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

 

Με ταυτόχρονη live web-radio και web-tv αναμετάδοση, παρουσιάζονται άτομα και ομάδες, video dance, μουσική , θέατρο και work in progress performances.

 

Παράλληλα, στο Work Desk, οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τα βιογραφικά τους, τις ιδέες και προτάσεις τους για καλλιτεχνικά project, καθώς ήδη προετοιμάζονται οι επόμενες δράσεις, με σκοπό μια πολύ ενεργή και σύγχρονη σκηνή πολιτισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

 

Συμμετέχουν: Hobo-illusionerz, Mutate, Θεατρική Ομάδα Κέντρου Κλασσικού Δράματος και Θεάματος, Box Town, Νεκτάριος Βακάλης, IsArt Studio, Point0.

Σχετικές ειδήσεις
4ο Διεθνές εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture 4: Open call
27.04.2016 11:21
Το 4o Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture 4 επιθυμεί να υποστηρίξει την ευρύτερη αναζήτηση των νέων εικαστικών που ζουν στην Ελλάδα. Στην προσπάθεια αυτή, προκηρύσσει ανοιχτό κάλεσμα/open call σε πολλές από τις θεματικές του.
Θερινό εργαστήριο Αρχαίου Δράματος από το Εθνικό Θέατρο
25.04.2016 13:49
Το καλοκαίρι, από τις 11 έως τις 22 Ιουνίου 2016 το Εθνικό Θέατρο, με τη συνεργασία του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, θα πραγματοποιήσει στους Δελφούς διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Ελληνικού Δράματος με θέμα την «Αντιγόνη», υπό τη διεύθυνση της σκηνοθέτριας και ηθοποιού Λυδίας Κονιόρδου.
Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος 2016: Αιτήσεις συμμετοχής
01.04.2016 12:42
Σας καλωσορίζουμε στο 4ο Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος! Το θερινό σχολείο θα λάβει χώρα 1-10 Ιουλίου στο Παλαιό Ελαιουργείο του Δήμου Ελευσίνας. Οι εργασίες του 4ου Αττικού Σχολείου είναι επικεντρωμένες στον μεγάλο τραγικό ποιητή Ευριπίδη.
Νέα πλατφόρμα crowdfunding για το Πλέγμα
01.03.2016 13:21
H νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα (http://funding.crowdapps.net/plegma) για συγκέντρωση δωρεών σε χρήμα και είδος με σκοπό την υποστήριξη των δράσεων του Πλέγματος από την κοινωνία των πολιτών είναι γεγονός!
Ολοκληρώθηκε το 1ο Athens Culture Symposium
04.11.2015 17:00
Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τις Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού, διοργάνωσαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο θέατρο Αλίκη –CityLink, το 1ο Athens Culture Symposium, το οποίο τέλεσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.