Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Godsleep και 9oz. Of Nothing live στο Intrepid Fox

Godsleep και 9oz. Of Nothing live στο Intrepid Fox

Οι Godsleep, παρέα με τους 9oz. Of Nothing, καταλαμβάνουν το Intrepid Fox, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015!


Οι Αθηναίοι heavy rockers, έχοντας έτοιμο πλέον το ντεμπούτο album τους, “Thousand Sons Of Sleep”, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα εκρηκτικό live!


Οι Godsleep είναι μια heavy rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια. Η πολύ θετική ανταπόκριση του κοινού είχε ως αποτέλεσμα ένα από αυτά να συμπεριληφθεί στη ροκ συλλογή της 272 Records (California).


Από το 2010 μέχρι και σήμερα, οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τις μέχρι τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012, ως opening band, στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley, στη Γερμανία. To 2013, ακόλουθησε η πρόσκληση από τα φεστιβάλ Aquamaria (Γερμανία) και Yellowstock (Βέλγιο), όπου και μοιράστηκαν τη σκηνή με τους Colour Haze, My Sleeping Karma, Karma to burn και Gentlemans Pistols.


Στην Ελλάδα έχουν φιλοξενηθεί σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές όπως το An Club & το Six Dogs, ενώ έχουν προσκληθεί ως support band σε μπάντες όπως οι LA Otracina (ΗΠΑ) Kadavar (Γερμανία) και Mars Red Sky (Γαλλία).


Πρόσφατα ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους full length album με τίτλο “Thousand Sons Of Sleep” το οποίο θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο, στις αρχές του 2015.

Facebook Official Page: https://www.facebook.com/Godsleepband


Οι 9oz. of Nothing είναι ένα τρίο που μετρά δύο χρόνια ύπαρξης. Οι μουσικές επιρροές τους προέρχονται από southern metal / sludge και stoner. Μετά την σχετικά πρόσφατη αλλαγή στο line-up τους, με την αντικατάσταση του drummer, μπήκαν σε ρυθμούς προετοιμασίας για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο της μίξης.

https://www.facebook.com/9ozOfNothing

Σχετικές ειδήσεις
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton7
05.01.2017 17:22
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton 7
20.10.2016 17:08
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Godsleep, The Miskeys και Stoned Spirit live στο An Club
29.08.2016 11:58
Οι Godsleep έναν χρόνο μετά από το release live για την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία επιστρέφουν στο An Club, αυτή την φορά στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας τους όπου θα σημαίνει και το κλείσιμο του κύκλου της προώθησης του “Thousand Sons of Sleep”, για να μπουν στο studio για τη ηχογράφηση του επόμενου δίσκου, δείγμα του οποίου θα ακούσετε στο live.
Γράμματα από τη Γερμανία, των Μίκη Θεωδοράκη και Φώντα Λάδη στο Φεστιβάλ Αττικού Άλσους
06.07.2016 15:27
Με τη μουσική παράσταση Γράμματα από τη Γερμανία σε μουσική Μίκη Θεωδοράκη και ποίηση Φώντα Λάδη, ανοίγει την αυλαία του Φεστιβάλ στο Θέατρο Αττικού Άλσους τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, στις 9μ.μ. ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.