Στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 θα βρεθούν για μία και μοναδική συναυλία ο Παναγιώτης Μάργαρης, ο Βασίλης Λέκκας και η Γεωργία Νταγάκη.

Τρεις καλλιτέχνες, ο δεξιοτέχνης της κλασικής κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης, ο ιδιαίτερος ερμηνευτής  Βασίλης Λέκκας όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια μέσα από όλη την σημαντική του πορεία και η Γεωργία Νταγάκη όπου συμμετέχει στο νέο cd του Παναγιώτη Μάργαρη «Με τη μαγεία της κιθάρας», ενώνουν το ταλέντο τους για να παρουσιάσουν μία ξεχωριστή δουλειά και να  πραγματοποιήσουν κοινές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αγαπημένα τραγούδια από μεγάλους συνθέτες και δημιουργούς με τη μαγεία της κιθάρας του Παναγιώτη Μάργαρη, με την εκφραστικότητα του Βασίλη Λέκκα και την δυναμική παρουσία της  Γεωργίας Νταγάκη.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Μάργαρη

Δύο χρόνια μετά από το πολύ επιτυχημένο «Rock of my soul», ο Παναγιώτης Μάργαρης επανέρχεται δισκογραφικά «Με τη μαγεία της κιθάρας».

Σόλο κομμάτια από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας, διασκευές του Παναγιώτη σε υπέροχες μουσικές από όλο τον κόσμο, θα ενωθούν μοναδικά με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια Ελλήνων και ξένων δημιουργών για κιθάρα και φωνή. Ένα ταξίδι μελωδιών και συναισθημάτων με τη μαγεία της κιθάρας.

Λίγα λόγια για την Γεωργία Νταγάκη

Ο “Φόβος”(Phobie) κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν και πρόκειται για μια  διεθνή παραγωγή  που ξεκίνησε στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε δε και εκδόθηκε στο Βερολίνο την MeiselMusic. Με διάρκεια πάνω από 50 λεπτά ο ‘’Φόβος’’ περιλαμβάνει  9 νέα τραγούδια,2 διασκευές και 1 ορχηστρικό, σε μουσικές και στίχους της Γεωργίας Νταγάκη  αλλά και των Αντώνη Μιτζέλου, Σταύρου Σιόλα, Ανδριάνας Μπάμπαλη ,  Οδυσσέα Ιωάννου,  Ορέστη Ντάντου, Πόλυ Κυριάκου, Γιάννη Ηλιόπουλου,  Γιάννη Σκούταρη,  Σταύρου Σταύρου, Γιάννη Πλιάγκου, Ηλιάνας  Λυκούδη,  Ηλία Βασιλαρά, Ψαραντώνη  και  Mariς Boine Persen.