O Ρυθμός Stage παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στα 40 χρόνια του Θωμά Μπακαλάκου στη μουσική με τραγούδια επίκαιρα μέχρι και σήμερα, στις 18 & 25 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2015.

“Τα αγροτικά”, “Οι προστάτες”, “Πορεία στη νύχτα”, “Ανοιχτή επιστολή” και όλα τα μεγάλα τραγούδια του Θωμά Μπακαλάκου, τραγούδια του λαού και του αγώνα, τραγούδια που βρίσκονται σαράντα χρόνια στην επικαιρότητα θα παρουσιαστούν στο Ρυθμό Stage από τον ίδιο τον δημιουργό και τους συνεργάτες του.

Η μουσική σκηνή Ρυθμός Stage με το αφιέρωμα στο τραγουδοποιό Θωμά Μπακαλάκο, τιμά τον σπουδαίο συνθέτη και δίνει την ευκαιρία στους φίλους του μουσικού του έργου, να τον ακούσουν και πάλι, μαζί και όλα τα μεγάλα τραγούδια του, που έγραψαν ιστορία.

Στο αφιέρωμα για το Θωμά Μπακαλάκο, το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο μαέστρος Σπύρος Παγιάτης, επικεφαλής της ορχήστρας «ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ». Ένα σύνολο που έγινε με πρωτοβουλία του  Σπύρου Παγιάτη και του τραγουδιστή Γιώργου Υδραίου, επί πολλά χρόνια ερμηνευτή των τραγουδιών του συνθέτη. Τραγουδούν μαζί με το συνθέτη, σε μια επιλογή από τα χαρακτηριστικότερα τραγούδια του ο Γιώργος Υδραίος και η Βάλια Τσιργιώτη.

Φιλικά συμμετέχουν η Ερωφίλη και η Τερέζα Κρητικού.