Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η Χιονάτη Και Οι 7 Ψηλοί Νάνοι

Η Χιονάτη Και Οι 7 Ψηλοί Νάνοι
Το αγαπημένο κλασσικό παραμύθι της Χιονάτης και των επτά νάνων παρουσιάζεται στη παιδική σκηνή του θεάτρου Κιβωτός σε μια ξεχωριστή θεατρική μεταφορά από την Κάρμεν Ρουγγέρη.

Μια παράσταση με πολλές εκπλήξεις, έξυπνους διαλόγους γεμάτους χιούμορ ,υπέροχες χορογραφίες και μουσική καθώς και μια πλοκή που περνά πολλαπλά μηνύματα στους λιλιπούτειους φίλους μας.

Η μουσική είναι βασισμένη σε υπέροχες μελωδίες του Φραντς Σούμπερτ, οι οποίες χρησιμοποιούνται άλλοτε ατόφιες και άλλοτε παραλλαγμένες, έτσι ώστε τα παιδιά να κάνουν μια ωραία γνωριμία με το θαυμάσιο αυτό συνθέτη.

Τα σκηνικά της παράστασης μας μεταφέρουν μαγικά στο παλάτι, στο αδαμαντωρυχείο όπου εργάζονται οι 7 νάνοι, στο δάσος, άλλα και στο σπιτάκι των 7 νάνων με ένα ξεχωριστό τρόπο, όπου οι φωτισμοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Η Βάγια της Χιονάτης θα αναλάβει να μας διηγηθεί το παραμύθι. Ζώντας χρόνια μέσα στο παλάτι και γνωρίζοντας τα πράγματα από κοντά θα αναλάβει να μας μεταφέρει σε προηγούμενα χρόνια όταν υπηρετούσε τον βασιλιά Καλό και τη βασίλισσα Κακή. Θα μας διηγηθεί πώς γεννήθηκε η Χιονάτη , πώς έχασε τη μητέρα της, πώς εγκαταστάθηκε μια καινούργια βασίλισσα στο παλάτι ,πώς μεγάλωσε η βασιλοπούλα, πώς απέκτησε το μαγικό καθρέφτη η κακιά βασίλισσα,  τα σχέδια της κακιάς βασίλισσας,την κατάληξη της Χιονάτης στο σπιτάκι των νάνων,πως από μια κακιά στιγμή βρέθηκε μπροστά στους 7 νάνους η βασίλισσα και θύμωσε και τους μετέτρεψε σε 7 ψηλούς νάνους….

Τέλος το παραμύθι αυτό θα μας δείξει ξεκάθαρα πως το κακό αναμφισβήτητα δε μπορεί να καταστρέψει ό,τι είναι αληθινό και ωραίο.

Παίζουν: Ροζάκη Μαριαλένα, Μανίσαλη Νατάσσα, Καρακατσάνη Eυαγγελία, Πανταζίδου Νέλλη, Τζανοκωστάκης Κωστής, Χατζάς Άγγελος, Μαυρίδης Σταύρος, Πολιτάκης Γιάννης, Νικολάου Γιάννης, Λάζαρης Γιάννης, Κομπόγιωργας Αλέξανδρος, Πετρόπουλος Θοδωρής

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιάννης Ζουγανέλης
10.01.2017 12:19
Ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίζεται για λίγες εβδομάδες στον Πολυχώρο Αθηναΐς με μια μουσική, διαδραστική και άκρως εξομολογητική παράσταση.
Ελευθέριος Βενιζέλος, του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές - Γιάννης Μόρτζος
12.10.2016 14:41
Η παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε σε επιλεγμένα φεστιβάλ της Ελλάδας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος.
Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος: Παραστάσεις χειμερινής περιόδου 2016-17
28.09.2016 15:49
Το Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος παρουσιάζει το πρόγραμμα παραστάσεων για τη χειμερινή περίοδο 2016-2017.

Follicle / Θύλαξ: Ένα οπτικοακουστικό παραμύθι στο Bios
06.05.2016 15:50
Το Bios παρουσιάζει από την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 ένα οπτικοακουστικό παραμύθι με τίτλο Follicle / Θύλαξ.
Έφυγε απο τη ζωή ο μεγάλος ηθοποιός Γιάννης Βόγλης
20.04.2016 13:23
Έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 20 Απριλίου ο μεγάλος ηθοποιός Γιάννης Βόγλης. Τους τελευταίους δυο μήνες νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.