Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Δέκα Χρόνια Γιάννης Κότσιρας

Δέκα Χρόνια Γιάννης Κότσιρας
Ο Λυκαβηττός γιορτάζει τα εννιά +1 χρόνια παρουσίας του Γιάννη Κότσιρα σε ζωντανές εμφανίσεις με ένα εξαιρετικό live στις 27 Ιουνίου. Mαζί του εκλεκτοί φίλοι του και σπουδαίοι ερμηνευτές.

Ο Λυκαβηττός γιορτάζει τα εννιά +1 χρόνια παρουσίας του Γιάννη Κότσιρα σε ζωντανές εμφανίσεις με ένα εξαιρετικό live στις 27 Ιουνίου. Mαζί του εκλεκτοί φίλοι του και σπουδαίοι ερμηνευτές.

Ενα βράδυ γεμάτο επιτυχίες , παλιά και νέα τραγούδια θα μας χαρίσει ο Γιάννης Κότσιρας την Τετάρτη 27 Ιουνίου στο Λυκαβηττό. Δέκα χρόνια αναμνήσεων από το ξεκίνημα της καριέρας του έως σήμερα. Μια βραδιά με εκπλήξεις και εξαιρετικές ερμηνείες.

Ο Γιάννης Κότσιρας αποφάσισε να γιορτάσει αυτή τη σημαντική επέτειο καλώντας, καλούς φίλους να τραγουδήσουν παρέα αυτό το βράδυ.

Μαζί του λοιπόν θα είναι οι: Στάθης Δρογώσης, Κώστας Λειβαδάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μπάσης , Νίκος Πορτοκάλογλου , Μανώλης Φάμελλος , Αντώνης Μιτζέλος και η Ραλλία Χρηστίδου . Ακόμη θα εμφανιστούν η Σοφία Στρατή και ο Θάνος Παπανικολάου.

INFO

Συναυλία Γιάννη Κότσιρα στο Λυκαβηττό.Tιμή Εισιτηρίου: 20 ευρώ.Προπώληση: Βιβλιοπωλεία Ελευθερουδάκης, Virgin Megastores

Σχετικές ειδήσεις
Εδώ στο Νότο: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας μαζί στην Ακτή Πειραιώς
02.11.2016 11:37
Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, από τις 4 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν μαζί ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στο Σχηματάρι
18.08.2016 11:26
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στην Καλαμάτα
29.07.2016 14:40
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στην Καλαμάτα με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" για δύο μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Κάστρου, στις 8 & 9 Αυγούστου 2016.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας: Τα καλύτερα τραγούδια της «Παραγγελιάς» στο Θέατρο Πέτρας
12.07.2016 16:50
Η επόμενη συνάντησή των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, με το Αθηναϊκό κοινό είναι στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας live στο Θέατρο Δάσους
25.05.2016 17:08
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.