Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει το Inner City Light στο Ρομάντσο

Ο Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει το Inner City Light στο Ρομάντσο

Ο Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει ζωντανά για πρώτη φορά τo Inner City Light, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Ρομάντσο.

 


Ο Μιχάλης Δέλτα μετά από 4 χρόνια επιστρέφει με το Inner City Light, το νέο ολοκαίνουριο άλμπουμ του, το οποίο κυκλοφορεί στις 16 Μαρτίου στη Λιθουανία από το ανερχόμενο techno label, Cold Tear Records. 


 

Το άλμπουμ περιέχει 10 κομμάτια με αναφορές στην σύγχρονη dub techno μουσική σκηνή . Ήχοι του αστικού τοπίου μελοποιούνται και εξελίσσονται αργά και υπνωτιστικά μέσα από ρυθμικά μινιμαλιστικά patterns σε μικρής διάρκειας κινηματογραφικές ιστορίες .


Συνθέσεις και ενορχηστρώσεις που χαρακτηρίζονται από την απλότητα και την εσωτερική ένταση των ηχοστρωμάτων των αναλογικών synthesizers αλλά και από την sophisticated σύλληψη του συγκεκριμένου έργου.

 

Ο δίσκος ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα από μια σειρά συχνών ταξιδιών στο Βερολίνο τα τελευταία 4 χρόνια.


Αναλογικά & modular synthesizers, drum machines, χαοτικά vocals και video υλικό, live σε μια σούπερ dance electronica βραδιά!


Παρέα της βραδιάς η Μάρσα Σαλίχου σε ένα δυνατό DJ Set καθώς και special guest on stage ο Hior Chronik.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παναγιώτης Μάργαρης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
15.02.2017 12:38
Ο Παναγιώτης Μάργαρης θα παρουσιάζει το Nuevo guitar, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, για 8 Σάββατα, από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 8 Απριλίου 2017.
O Απόλλων Κουσκουμβεκάκης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.01.2017 15:42
Ένας ιδιαίτερα δημιουργικός κύκλος του Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη, που ξεκίνησε πριν δυόμιση χρόνια, με την κυκλοφορία 3 προσωπικών δισκογραφικών δουλειών – «Ο Νοέμβρης των ματιών της», «Μ’ ένα νεύμα του φιλιού», «Music for Movies” - ολοκληρώνεται με μια μεγάλη συναυλία στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, στις 9 μ.μ.
Life is now από τον Μιχάλη Δέλτα στην Πειραιώς 260
24.06.2016 15:44
Ο γνωστός συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Μιχάλης Δέλτα παρουσιάζει στην Πειραιώς 260 το Life is now, ένα σάουντρακ που αντικατοπτρίζει τη σχέση του με το αστικό τοπίο.
Women + One, με τη Ζωή Τηγανούρια στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
20.05.2016 12:52
Η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει το «Women + One» μία μουσικοθεατρική παράσταση με θηλυκή άποψη μέσα από την ανάσα του ακορντεόν της, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Ο Μιχάλης Κουμπιός σε μια συλλεκτική μουσική παράσταση στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
18.05.2016 11:52
Ο συνθέτης Μιχάλης Κουμπιός παρουσιάζει θραύσματα από το σύνολο της εργογραφίας του, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Παρασκευή 20 Μαΐου 2016, σε μία παράσταση με τίτλο Πάρε με της Άνοιξης πνοή.