Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Χειμερινοί Κολυμβητές

Χειμερινοί Κολυμβητές
Για τέσσερα live οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα εμφανιστούν στη μουσική σκηνή Αυλαία στην ετήσια καθιερωμένη χειμωνιάτικη κάθοδό τους στην Αθήνα …

Με την ευκαιρία της επανακυκλοφορίας των τριών πρώτων δίσκων τους σε επεξεργασμένη μορφή, οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν ένα εφ΄όλης της ύλης πρόγραμμα .  Πέρα από έναν πολύ μικρό κορμό τραγουδιών θα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά τραγούδια κάθε βράδυ, σε μια προσπάθεια να καλύψουν όσο γίνεται περισσότερο όσα έχουν παρουσιάσει στα εικοσιοχτώ χρόνια της διακριτικής παρουσίας τους στις μουσικές σκηνές του τόπου μας και έτσι να θυμηθούν τραγούδια που έχουν σχεδόν ξεχάσει αλλά και να δοκιμάσουν καινούργια.

Tους Χειμερινούς Κολυμβητές συνθέτουν οι Αργύρης Μπακιρτζής - φωνή ,στίχοι,σύνθεση, Κώστας Βόμβολος - ακορντεόν, κανονάκι, Χάρης Παπαδόπουλος – μπουζούκι, Μιχάλης Σιγανίδης - κοντραμπάσο, μαντολίνο, φωνή, Θοδωρής Ρέλλος-σαξόφωνο, Κώστας Σιδέρης - τζουράς, φωνή και Γιώργος Ταμκατζόγλου - κιθάρα, φωνή.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στη Βεντέτα
31.12.2015 11:36
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, έχοντας συμπληρώσει φέτος 35 χρόνια από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία και 50 χρόνια από τον σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους (με τους Α.Μπακιρτζή, Ι.Παπαδάμου και Κ.Σιδέρη), προσκαλούν φίλους και συγγενείς σε μια σειρά συναυλιών εφ’ όλης της ύλης, στη Θεσσαλονίκη, τη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note
04.12.2015 17:19
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note από Παρασκευή 11 έως και Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, μ' ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Ίλιον Plus
02.11.2015 16:14
Σε ένα νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στο ΙΛΙΟΝ PLUS, στην Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, στο κέντρο της Αθήνας, θα εμφανιστούν οι Χειμερινοί Κολυμβητές, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.