Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Omega Monolith, Hedvika & Korsikov live @ An Club

Omega Monolith, Hedvika & Korsikov live @ An Club

Tην Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 οι OMEGA MONOLITH, σε πλήρη ετοιμότητα, θα ανέβουν στην σκηνή του ΑΝ CLUB, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα πλήρες setlist. Μαζί τους οι Hedvika και οι Korsikov.

 

"Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον υφίστανται και ο χρόνος περνάει."

"Καμία στιγμή δεν ανήκει αντικειμενικά στο παρελθόν, το παρόν ή το μέλλον και το πέρασμα του χρόνου είναι απλά μια ψευδαίσθηση."

 

Το παρελθόν το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα, με κοινό τόπο την αποσύνθεση, και με μοναδικό σκοπό της μπάντας να μεταδώσει τη βαριά, σκοτεινή αμφιλεγόμενη αντίληψή της για τη μουσική και όχι μόνο...

 

Rot on and let the fungus grow.

 

HEDVIKA

 

Οι Hedvika δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2011 στην Αθήνα. Τα αρχικά μέλη του συγκροτήματος είχαν ήδη και συνεχίζουν να έχουν ενεργή παρουσία στην ακραία underground σκηνή. Με βασικές επιρροές από μπάντες όπως Isis, Neurosis, Rosetta έφτασαν στο σημείο να διαμορφώσουν τη δική τους χροιά, (ένα μείγμα ατμοσφαιρικού sludge με post metal διαθέσεις) μέσα από πολύωρη ενασχόληση και αφοσίωση στο studio.

 

Μετά από ένα χρόνο ολοκληρώθηκε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “The Evidence of Absence” . Ένα concept album που πραγματεύεται μια παραβολική ιστορία μέσα από την προσωποποίηση ενός παράλληλου σύμπαντος.

 

Οι Hedvika μέχρι στιγμής έχουν πάρει μέρος σε μια σειρά διαφορων διαδοχικών εμφανίσεων στην Αθήνα αλλα και σε άλλες πολεις της επαρχίας (Βόλο , Πάτρα , Χανιά, Ηράκλειο) μοιραζόμενοι τη σκηνή με πολλές αξιόλογες μπάντες όπως Long Distance Calling, 1000mods, Universe217 κ.α.

 

Το 2013 ακολούθησε μια αλλαγή στη σύνθεση της μπάντας με την αποχώρηση του Δημήτρη (μπάσο) και την άφιξη του Κωνσταντίνου. Αυτόν τον καιρό οι Hedvika βρίσκονται στο κατώφλι μιας νέας κυκλοφορίας καθώς παράλληλα δουλεύουν πάνω σε νέα κομμάτια.

 

Hedvika

Dimitris Spoon: Guitars, Vocals

Vasilis: Guitars

Constantine: Bass

Michalis: Drums

 

KORSIKOV

 

Οι Korsikov δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2005 (Μάρτιος) μέσα από την ανάγκη για δημιουργική εκτόνωση και δικαιολογία για καθυστερημένες εμφανίσεις σε κοινωνικές συνευρέσεις. Υπηρετούν το riff από τότε μέσα από ζωντανές εμφανίσεις με πολλά δυνατά ονόματα της εγχώριας και αλλοδαπής heavy σκηνής, κάτω από ποικίλες συνθήκες, έχοντας ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει επίσημα το κομμάτι τους "Liqweedator" για τη συλλογή της Spinalonga Records "Miss Fortune was a Henhouse Manager"(2011) ενώ στα σκαριά είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλεία τους .

Σχετικές ειδήσεις
Οι Universe217 live στο Fuzz
31.01.2017 11:16
Οι Universe217, ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, φέτος συμπληρώνουν 12 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και το γιορτάζουν κυκλοφορώντας το πρώτο τους live DVD/CD με τίτλο “Live”. Με αφορμή αυτό το γεγονός, θα πραγματοποιήσουν μία ζωντανή εμφάνιση στο Fuzz Live Music Club το Σάββατο 4 Μαρτίου. Μαζί τους σε αυτή τη μεγάλη βραδιά, οι Agnes Vein και Omega Monolith.
Οι God Is An Astronaut live στο Fuzz Live Music Club
23.09.2016 17:25
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα εμφανιστούν το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα!
Terrestrial: Οι Void Droid live με παρουσίαση άλμπουμ στο six d.o.g.s
03.06.2016 12:54
Με αφορμή την κυκλοφορία του ντεμπούτου full length album τους "Terrestrial", οι Void Droid ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016, παρέα με τους φίλους τους Hedvika και Narcosis.
Omega Monolith live παρουσίαση δίσκου στο Θέατρο Δίπυλον
09.05.2016 14:05
Οι Omega Monolith και οι 3 Shades of Black με ιδιαίτερο καλεσμένο το Νίκο Βελιώτη παρουσιάζουν το κεντρικό τρίπτυχο The Future is Gone – The Time has Come – The Past is Now στη Λευκή Αίθουσα του Θεάτρου Δίπυλον την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.
Οι Tardive Dyskinesia για ένα επετειακό live στο An Club
25.04.2016 17:03
Οι Tardive Dyskinesia θα ανέβουν στη σκηνή του An Club για να γιορτάσουν 10 χρόνια από την κυκλοφορία του “Distorting Point of View”.