Ό,τι πιο όμορφο θυμάται πολλές φορές κανείς από τα σχολικά του χρόνια είναι οι θεατρικές παραστάσεις. Πόσο μάλλον όταν έχει μείνει αποτυπωμένη η μουσική της και ακόμη περισσότερο όταν αυτή αφορά την μουσική της παράστασης που αγαπήθηκε περισσότερο από όλες!

4 Κυριακές λίγο πριν συμπληρωθεί ο δεύτερος χρόνος παραστάσεων για την «Κούκλα που είχε δύο μαμάδες», η ομάδα Vivido έβαλε όλη της την μαεστρία και το ταλέντο της στην ηχογράφηση του μουσικού CD της παράστασης υπό την χορηγία των Sierra Studios, και γιορτάζει προσφέροντάς το στο κοινό του!

Το CD θα διατίθεται από τις 15 Μαρτίου και για 4 ακόμη Κυριακές, στο θέατρο Βικτώρια τις μέρες και ώρες της παράστασης με ελεύθερη συνεισφορά*!

Για το μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν της ομάδας για όλους όσους την τίμησαν με την παρουσία τους και με εορταστική διάθεση για το κλείσιμο 2 χρόνων παραστάσεων, από αυτή την Κυριακή 15 Μαρτίου και για τις επόμενες 4 Κυριακές έως και 5 Απριλίου, θα διατίθεται το CD της θεατρικής παράστασης «Η κούκλα που είχε δύο μαμάδες» με όλα τα τραγούδια της παράστασης- καθώς και με 2 τραγούδια έκπληξη-  για τους μικρούς και μεγάλους φίλους της, προσφέροντάς τους με αυτόν τον τρόπο ένα δώρο και μία ακόμη ξεχωριστή εμπειρία! 



Για όσους έχουν ήδη δει την παράσταση και μαγευτήκανε από την υπέροχη μουσική του Χρήστου Δρούζα και τα τραγούδια, σίγουρα θα θελήσετε να προμηθευτείτε το CD γιατί… «τα πράγματα ανήκουν όχι σ’ όποιον λάχει, μα σ’ όποιον τα γνοιάζεται, και χαίρεται που τα’ χει!».

Προλάβετε λοιπόν!

* Η κίνηση αυτή γίνεται με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας και την συνέχιση μίας καθόλα αξιόλογης και έντιμης προσπάθειας απέναντι στο νεαρό κοινό της που ήδη την έχει στηρίξει και αγαπήσει.


Λίγα λόγια για την παράσταση

Μία πολύχρωμη διαδραστική παράσταση, με θέμα το δίκαιο και την ιδιοκτησία,  γεμάτη από ανατροπές, εικόνες, ήχους, φαντασία, αγαπημένους ήρωες, κούκλες, και χορό για παιδιά και για μεγάλους που … παραμένουν παιδιά!

Η ιστορία

Ένα πλούσιο και κακομαθημένο κορίτσι, η Ροζίτα, πετάει την παλιά κούκλα της στο δρόμο. Εκεί τη βρίσκει και την περιθάλπει μια νεαρή υπηρέτρια, η Πέπα , η οποία με τη βοήθεια του Τσαγκάρη (Φραντσέσκο) την επισκευάζουν και την ξανακάνουν σαν καινούργια. Όταν η μαμά της Ροζίτας τη μαλώνει που πετάει τα παιχνίδια της, αυτή ξαναβγαίνει στο δρόμο να τη βρει. Την βρίσκει πλέον στην κατοχή της Πέπα, η οποία όμως αρνείται να την επιστρέψει, και η ιστορία παίρνει απρόσμενη πλοκή. Στο ρόλο του αφηγητή υπάρχει  μια παράξενη Μπαλονού που ξέρει να διασκεδάζει τα παιδιά! Στο ρόλο του υποστηρικτή της Ροζίτας εμφανίζεται ο Πορτιέρης του σπιτιού της, με χαρακτηριστικά από γνώριμες φιγούρες παιδικών ηρώων, ενώ τη λύση δίνει ένας Παλιατζής που παίρνει το ρόλο του σοφού Σολομώντα. Το τέλος είναι απρόσμενο και χαρούμενο!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Ακίνδυνος Γκίκας
Κίνηση – Χορογραφία: Ζωή Κολλάτου
Πρωτότυπη Μουσική / Διδασκαλία: Χρήστος Δρούζας
Βοηθός σκηνοθέτη: Λουκία Μάνδαλη
Κοστούμια: Μαρία Λίναρη
Σκηνικές Κατασκευές: Σμαράγδα Καφετζή
Φωτογραφίες: Φώτης Φωτόπουλος
Παραγωγή: Εταιρία Λόγω Τέχνης

Διανομή κατά σειρά εμφάνισης:
Μπαλονού: Νικολέτα Δάφνου Ροζίτα: Νεφέλη Τουλιάτου Πέπα: Δάφνη Καφετζή – Νικολάια Τριανταφύλλου Τσαγκάρης: Δημήτρης «Πάπιας» Σκούρτης Παλιατζής: Θέμης Αμοιρίδης Πορτιέρης: Νίκος Κρίκας 


Διάρκεια: 75 λεπτά