Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Πάνος και Μάνος

Πάνος και Μάνος
Δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί, μία αξέχαστη διαδρομή. Οι Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς ενώνουν μουσικές, θαυμαστές και συναισθήματα σε ένα συναυλιακό ταξίδι ανα την Ελλάδα.

Δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί, μία αξέχαστη διαδρομή. Οι Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς ενώνουν μουσικές, θαυμαστές και συναισθήματα σε ένα συναυλιακό ταξίδι ανα την Ελλάδα.

Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Μάνος Ξυδούς ενώνουν τα ταλέντα τους και ξεκινούν μαζί μία καλοκαιρινή διαδρομή από τη Λούτσα μέχρι και τη Λευκωσία, με μόνους συνεπιβάτες τα αξέχαστα και αγαπημένα στο ελληνικό κοινό τραγούδια τους.

Ο Πάνος Κατσιμίχας με τις χρυσές Μπαλάντες Των Πολυκατοικιών αλλά και με όλα τα τραγούδια από τα Ζεστά Ποτά μέχρι σήμερα και ο Μάνος Ξυδούς, η ψυχή των Πυξ Λαξ με νέα τραγούδια από το δίσκο Βράδιασε, Τα Ξαναλέμε, αλλά και με υλικό από όλη την πορεία των Πυξ Λαξ, βρίσκονται μαζί επί σκηνής και τραγουδούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο για όλους τους φίλους τους.

Μαζί τους και ο Νίκος Μαϊντάς με τον Τάκη Φασόη.

INFO

Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς

23 Ιουνίου στο Club Cult (Λούτσα),

26 Ιουνίου στην Πλατεία Νέας Σμύρνης

30 Ιουνίου στην Πλατεία Αγ. Αναργύρων

21 Ιουλίου στο Στάδιο Αρχάγγελου Ρόδου

23 Αυγούστου στο Στάδιο Σάμης της Κεφαλλονιάς

25 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Σύμης

5 Σεπτεμβρίου στα Ολυμπιακά Ακίνητα Καλλιθέας

4 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, Τάφρο

5 Οκτωβρίου στη Λευκωσία, στο Θέατρο Αγλαντζιάς

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες για Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Σάμος, Ιεράπετρα, Καβάλα, Χαλκιδική, Καλαμάτα, Κέρκυρα και Λευκάδα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μάνος Πυροβολάκης live στο Σταυρό του Νότου Plus
06.12.2016 12:17
Ο Μάνος Πυροβολάκης ξεχώρισε ως ένας ιδιαίτερος τραγουδοποιός και ως ο «σύγχρονος λυράρης», που κατάφερε μέσα από τις σύγχρονες pop – rock συνθέσεις του, να ενσωματώσει στοιχεία της κρητικής παράδοσης.
Ο Πάνος Μουζουράκης live στο Θέατρο Τεχνόπολις
28.07.2016 14:04
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία κάνοντας στάση την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στο Θέατρο Τεχνόπολις.
Ο Πάνος Μουζουράκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
21.07.2016 11:09
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα live στο Βεάκειο Θέατρο
07.06.2016 16:36
Στις 23 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα, μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, αλλά και τις δυναμικές ροκ επιτυχίες των Γιώργου & Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα).
All we need is live: Ο Πάνος Μπίρμπας στο Faust
14.04.2016 12:04
Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρο του Faust.