Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Πάνος και Μάνος

Πάνος και Μάνος
Δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί, μία αξέχαστη διαδρομή. Οι Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς ενώνουν μουσικές, θαυμαστές και συναισθήματα σε ένα συναυλιακό ταξίδι ανα την Ελλάδα.

Δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί, μία αξέχαστη διαδρομή. Οι Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς ενώνουν μουσικές, θαυμαστές και συναισθήματα σε ένα συναυλιακό ταξίδι ανα την Ελλάδα.

Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Μάνος Ξυδούς ενώνουν τα ταλέντα τους και ξεκινούν μαζί μία καλοκαιρινή διαδρομή από τη Λούτσα μέχρι και τη Λευκωσία, με μόνους συνεπιβάτες τα αξέχαστα και αγαπημένα στο ελληνικό κοινό τραγούδια τους.

Ο Πάνος Κατσιμίχας με τις χρυσές Μπαλάντες Των Πολυκατοικιών αλλά και με όλα τα τραγούδια από τα Ζεστά Ποτά μέχρι σήμερα και ο Μάνος Ξυδούς, η ψυχή των Πυξ Λαξ με νέα τραγούδια από το δίσκο Βράδιασε, Τα Ξαναλέμε, αλλά και με υλικό από όλη την πορεία των Πυξ Λαξ, βρίσκονται μαζί επί σκηνής και τραγουδούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο για όλους τους φίλους τους.

Μαζί τους και ο Νίκος Μαϊντάς με τον Τάκη Φασόη.

INFO

Πάνος Κατσιμίχας και Μάνος Ξυδούς

23 Ιουνίου στο Club Cult (Λούτσα),

26 Ιουνίου στην Πλατεία Νέας Σμύρνης

30 Ιουνίου στην Πλατεία Αγ. Αναργύρων

21 Ιουλίου στο Στάδιο Αρχάγγελου Ρόδου

23 Αυγούστου στο Στάδιο Σάμης της Κεφαλλονιάς

25 Αυγούστου στο Φεστιβάλ Σύμης

5 Σεπτεμβρίου στα Ολυμπιακά Ακίνητα Καλλιθέας

4 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, Τάφρο

5 Οκτωβρίου στη Λευκωσία, στο Θέατρο Αγλαντζιάς

Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες για Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη, Σάμος, Ιεράπετρα, Καβάλα, Χαλκιδική, Καλαμάτα, Κέρκυρα και Λευκάδα.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πάνος Μουζουράκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
21.07.2016 11:09
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.
Πάνος Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα live στο Βεάκειο Θέατρο
07.06.2016 16:36
Στις 23 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο, στον Πειραιά, ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα, μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, αλλά και τις δυναμικές ροκ επιτυχίες των Γιώργου & Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα).
All we need is live: Ο Πάνος Μπίρμπας στο Faust
14.04.2016 12:04
Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρο του Faust.
Πάνος Μπίρμπας και Gautier live στο Faust
09.02.2016 11:35
Ο Πάνος Μπίρμπας και ο Gautier την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου στο Faust, οι δύο νέοι τραγουδοποιοί θα μοιραστούν για πρώτη φορά την ίδια σκηνή.
Ο Πάνος Μπίρμπας live στο Faust
21.01.2016 13:17
Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ο Πάνος Μπίρμπας επιστρέφει στον ιδιαίτερο χώρου του Faust για μια μοναδική παρουσίαση του νέου αλλά και παλαιότερου υλικού του, πλαισιωμένος από την ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια μπάντα του.